2777
2789
دقیقا مثل من، مردم از بی‌حالی و رفلاکس و تهوع شما علائم داری؟ چندمیه

خب اجی معده ات از اول یکم اذیتت نمیکرد قبل بارداری؟

تا ماه سوم چون رحم بزرگتر میشه ب معده فشار میاره باید وعده غذاییت بیشتر کنی و غذاهای ک اسیدی هستن کمتر بخوره مثلا بجا سه بار در روز.۴بارش کن ولی هروعده کمتر بخور

تا سه ماه اول یکم ایجوری منم تنبل شدم خیلی البته از اولمم بودم بقول شوهرم😅😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اجی معده ات از اول یکم اذیتت نمیکرد قبل بارداری؟تا ماه سوم چون رحم بزرگتر میشه ب معده فشار میاره ...

نه زیاد مشکل معده نداشتم،فقط قبل از اینکه موعدم رد بشه ضعف و گرسنگی زیاد داشتم، رعایت هم میکنم ولی باز حالم بده مثل وقتایی که روزه ای، حالت تهوع رو هم بهش اضافه کن همشم بی‌حالم وای کی بشه سه ماه تموم بشه از این حال در بیام 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

من دیشب اخرشب هوس همبرگرد خونگی کردم یکمی حالت تهوع دارم زده شدم ازش.البته من خیلی پرخوری میکنم اجی

پر خوری معده ت رو ضعیف میکنه و وزنت رو زیاد، چند وعده بخور که معده خالی یا زیادی پر نباشه منم مدام گرسنمه ولی بخاطر گوارشم کم میخورم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نه زیاد مشکل معده نداشتم،فقط قبل از اینکه موعدم رد بشه ضعف و گرسنگی زیاد داشتم، رعایت هم میکنم ولی ب ...

خوب میشی عزیزم منم خیلی میخابم ناجور ینی.شبا هم یکم دیر میخابم..هیچ تحمل گرما رو هم ندارم اصلا،بعدش اینکه همش منم ضعف میکنم وای سه ماه بره بعدش سنگینیم این دفعه

خوب میشی عزیزم منم خیلی میخابم ناجور ینی.شبا هم یکم دیر میخابم..هیچ تحمل گرما رو هم ندارم اصلا،بعدش ...

من امروز میرم دکتر ببینم دارویی چیزی میده برام یا نه دیگه کفری شدم بمعنای واقعی 😂

اره بایذ جلوی خودمو بگیریم ولی انگاری نی نی ام شکمو هس😅😅😅

من دقیقا مثل حاملگی اولمم اونموقع هم همینطور بودم فقط علایمم از 8 هفته شروع شد ولی اینبار انقد زود