2777
2789
عنوان

بابام گوشیمو برده

366 بازدید | 33 پست

صب که بیدار شدم دیدم گوشیم نیست فک کردم مامانم قایمش کرده ولی الان فهمیدم پدرم برده سرکارش
میترسم چتای تلگرامم رو باز کنه چیزی نداره جز چت دوستام ک نمیخوام ببینه شب شارژش کم بود نمیدونم الان خاموش شده یا ن
ولی کاش نبینه ببینه بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشی مامانت اومدی نی نی سایت یا ی گوشی دیگه داری؟گوشی ک ازت میگیره رو هیچی داخلش نذار بمونه

دقیقا

مامان بابای اهل چک کردن نبستن البته مامانم فضوله

منم چیز خاصی ندارم بازم همه چی رو پنهان کردم چون گوشیم اصلا رمز نداره دم دسته

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دقیقامامان بابای اهل چک کردن نبستن البته مامانم فضولهمنم چیز خاصی ندارم بازم همه چی رو پنهان کردم چو ...

هر چیزی یعنی چی؟

من یه مادرم ، حال پدر مادرا رو خوب درک میکنم 

کاش شما جووونا کمی هم به ماها حق بدین 

زمونه خیلی بدی هست 🥺

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دقیقامامان بابای اهل چک کردن نبستن البته مامانم فضولهمنم چیز خاصی ندارم بازم همه چی رو پنهان کردم چو ...

آدم دوس داره حریم خصوصی و شخصی داشته باشه 

هرچقدر هیچی نداشته باشم بازم دوس نداره کسی حتی پیام تبلیغات رو گوشیشم بخونه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

چرا برده عزیزم

دیروز تو اتاقم مثلا داشتم درس میخوندم وقتی خواست بیاد اتاقم من فهمیدم گوشیمو قایم کردم ولی فکرشم نمیکردم بفهمه صب بهم میگه بشین درستو بخون دیشب دیدم داشتی چت میکردی

هر چیزی یعنی چی؟من یه مادرم ، حال پدر مادرا رو خوب درک میکنم کاش شما جووونا کمی هم به ماها حق بدین ز ...

مامان بابام بهم اعتماد کااااامل دارن اهل هیچی نیستم 

ولی مامانم فضوله یادمه میرفت چت های منو با دوستام میخوند

بابام هم یبار دید ساعت ۳ بیدارم گوشی دستمه اومد چک کرد خیلی سر اون قضیه ناراحت شدم ازش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

آدم دوس داره حریم خصوصی و شخصی داشته باشه هرچقدر هیچی نداشته باشم بازم دوس نداره کسی حتی پیام تبلیغا ...

وای من یه زمانی شادم با مامانم مشترک بود. 

صفحه چت رو باز میکردم میدیدم تو چت های چن روز قبله!..

یا یهو مامانم میومد میگفت چرا به فلانی اینو گفتی؟چرا جواب فلانی رو ندادی؟حالم انقد بد میشد 

ناراحت میشدم میگفت فک کردی تو اون دوستات خیلی مهمین؟من بیکارم؟غلط کردی نخوندم😐

مامان بابام بهم اعتماد کااااامل دارن اهل هیچی نیستم ولی مامانم فضوله یادمه میرفت چت های منو با دوستا ...

عزیزززززم 

همه ما به بچه هامون اعتماد داریم

ولی امان از مجازی ...

ساعت ۳ نصفه شب آخه دختر خووووب

چرا هر کار میکنیم شماها ناراحت میشین ؟!

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دیروز تو اتاقم مثلا داشتم درس میخوندم وقتی خواست بیاد اتاقم من فهمیدم گوشیمو قایم کردم ولی فکرشم نمی ...

واییی