2777
2789
عنوان

مامانا تجربتون از اعتصاب شیر میگید

129 بازدید | 14 پست

پسرم ۴ ماهشه چند هفته س شیر نمیخوره خوب

فقط وقتی خیلی گشنش باشه مثلا ۴،۵ ساعت بگذره

۲ تا دکترم بردم کفتن رفلاکس نداره بیشتر هواس پرتیه

😁 جوجه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوماهگی درگیرش بودم تا یکسالگی ک الان هست . کاریش نمیشه کرد واقعا . من میشد ۷-۸ ساعت شیر نمیخورد بچم خیلی کوچیک ک بود با قطره چکون یکم بهش میدادم . الان دیگه شیر نمیخوره غذا هم نمیخوره مجبورم میوه بدم یا هی غذا بیارم شاید ب زور دو‌قاشق بخوره 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

عزیزم نگران نباش توی چهارماهگی این اتفاق واسه خیلی از بچه ها میوفته به خاطر تکامل مغزشون

مقاومت کن هر طوری شده بهش شیر بده ۲-۳ هفته دیگه درست میشه

من خودم این کارو میکردم که یکی پشت من توجه بچه رو جلب می‌کرد من بهش شیر میدادم یا مثلا یه تبلیغی تو تلوزیون داشت نشون میداد حواسش پرت بود میدادم البته دومی خوب نیس واسه بچه🥴

بله عزیزم بر اساس وزن و علائمشوزنش خوبه پوشکم خوب‌خیس میکنه

وزن نگرفتن تازه از الان شروع میشه

واقعیت بچه اول من از ۴ماه شروع شد تا ۴ماهگی وزنش خوب بود ولی دیر به دیر شیر می‌خورد و تو خواب می‌خورد راحت شیر رو

اگر خوابش کردی و شیر خورد احتمال رفلاکس زیاده

البته تا خیلی حاد نباشه دارو نمیدن و میگن خودتون لبنیات و ادویه اینا نخورید 

درهرحال شما هر وقت شیر نخورد خوابش کن روی پا بعد سینه بگذار دهنش