2777
2789

همش بگه فقط با زبون دوست دارم ، عاشقتم ولی وقتی حال نداره حوصلتو نداره میخاد بیاد درسته قورتت بده ، پاچه بیخودی میگیره ، رفتارش در حدی ک توهین امیز باشه بگی بهش کات کنیم همش یا زنگ بزنه یا پیام بده ، ولی وقتی جوابشو میدی پرو میشه و بازم همون رفتارشه و درست نمیشه جا اینکه از دلت دربیاره بدترش میکنه ، رابطه تموم شده 

ولی با زنگ و پیامای چرت و الکیش ول کنت نیست ( در صورتی ام ک میگه من مقصر نیستم و اشکال نداره نمیخای این رابطه رو ) ولی میاد راجب تو بیو میذاره ، عکس گردنبدی ک از تو داره میذاره پروفایل ، عکسای غمگین و شکست عشقی و.. این چرت و پرتا رو میذاره ، چیکار میکنین با ی همچین روانی ک همه فکر و ذهنتو درگیر کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کردن همراه با بلاک پیش میره. این که هر دقیقه چکش کنی یعنی می خوای با این آدم سمی ادامه بدی ولی ن ...

نمیدونم چرا واقعااا چکش میکنم اونم چک میکنه منو مطمئینم ولی حالمو بهم میزنه از رفتاراش