2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

182 بازدید | 26 پست

عاشق یکی شدم اخه عشق کیلو چنده دخترک خنگ

۲۵ سالمه سن خرو دارم 

یارو رید بم من حالم بده میخام پیجمو بپاگگم بپاکم یانه

یارو رو مبینمش نگاس کنم یانکنم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من 15 سال عاشقه یکی بودم سایه هم با سنگ میزدیم! به یه ورت! بی تفاوت باش! بعده اون ینی کسی نیست دوست داشتنه باشه قحطیه مرده؟ نه نیست! کلا اینم یاد گرفتم هیچوقت به هیچ پسری اعتراف نکنین مون هوا برشون میداره فکر میکنن گوهه خواصین که نیست پهن گاوم حساب نمیشن 

چجور گفتی بش مگهچی گفت بهت

هیچوقت نگفتم دوسش دارم هیچوقت انگار فهمیده هیچوقت رل نشدیم اشنایی بودیم ی مدت قهر بودیم ۵ ماه گذش امشب بش مسیج دادم ک دلخور نیسم ازت توعم نباش مبینم همو خوب نیس ک گف دلخور نیس اینو از خنده هام گ مبینمت میکنم میتونی بفهمی و اینا ولی ما ک وقتب افکارمون فرق داره بهتر ک رابطمون در حد سلام علیک باشه این جملش دلمو سکست منم مبینمش همش میخام ببینم بهش نگا کنم بامکنم پیجمو پاگ کنم یانه بلاکش کنم بانه چیکار کنم مرسی میخونی

هیچوقت نگفتم دوسش دارم هیچوقت انگار فهمیده هیچوقت رل نشدیم اشنایی بودیم ی مدت قهر بودیم ۵ ماه گذش ام ...

اصلا انگار ته انگار همچین حرفایی زده شده اگر ری اکشنی نشون بدی فکر میکنه خیلی سوزوندتت 

هم محلی همس مببنمش

سعی کن خوشگل کنی موهاتو استایل کنی ارایش کنی بیشتر از قبل خودتو در معرض دبدش بذاری اتفاقا سلام احوال پرسی کن عادی عادی همین 

اگر نگاش نکنی میگه این سوخته اینجوری میکنه 

یجوری رفتار کن فکر کنه اصلااا مهم نیست برات