2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به علائمت داره 

گاهی با همین کارای معمولی حالت خوب میشه 

مثلا پیاده روی کنی جریان خون تو بدنت زیاد بشه حالت بهتر میشه 

یا کم کم خودتو مجبور کنی یه کارایی رو انجام بدی

ولی اگه از زندگی موندی باید بری دکتر 

اگه قصد خودکشی داری باید دارو بخوری حتی بستری هم بشی

اگر میخوای متوجه بشی که افسرده ای 

صبح که شد ناشتا دوتا قرص کدئین 300 رو بخور 

اگر بعد 15 دقیقه با خودت گفتی به درک هیچی برام مهم نیست بدون افسردگی داری و دوپامین بدنت افت شدید پیداکرده 

داخل کدئین مورفین داره وقتی دوتا رو بخوری همزمان تو بدن به دوپامین تبدیل میشه و سطح هورمون شادی رو چندین برابر میکنه 

اگر خوردی و هیچ اتفاقی برات نیفتاد سطح سروتونین بدنت افت پیدا کرده که یا باید بری سمت کارای هیجانی مثل سوارکاری و موتور سواری و ...که ادرنالین بره بالا و سروتونین هم به صورت طبیعی میره بالا 

وقتی امکان این رو نداری که همچین کارایی رو انجام بدی باید بری داخل طبیعت تک و تنها چند ساعت در روز بشینی مثل جنگل یا کنار رودخونه یا برای استخر شنا بکنی 

دعا کردن هم خیلی موثره بخصوص اگر درست دعا بکنی و با زبون خودت از ته قلبت شکر گزاری بکنی در همین حد 

مرحله ی اخر میرسه به داروها وقتی همه ی این روشها رو امتحان کردی و نتیجه گرفتی یا اصلا نتونستی امتحان بکنی باید بری پیش متخصص غدد درون ریز و ازمایش و چکاپ کامل هورمونی بدی و متخصص میزان هورمون های بدنت رو ببینه و داروی مخصوص همون هورمونی که کم شده رو بهت بده و هیچوقت پات رو پیش روانپزشک نذار که نابودت میکنن

آقا هستم.......................................................................................................