2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکککککک

342 بازدید | 13 پست

من و نامزدم ۱۰ ماهه نامزدیم البته از قبل هم همو میشناختیم دوستی ینی 

اینم بگم نامزدم درونگراس من میانگرا تقریبا !! اما هر دومون کلا هم خجالتی هم کم حرف بودیم اولش بعد کم کم صمیمیت بیشتر بیشتر شد همو شناختیم دیگ اوکی شدیم 

اما ی مشکل بزرگ من دارم اینکه من بیشتر از اون بهش میچسبم همش دوس دارم هر روز بریم بیرون جنگل با هم باشیم کلا یا صحبت کنیم !! با اینکه سر کار هم میرم باشگاه هم میرم و به خودم میرسم اما بازم دوست دارم هر روز با هم وقت بگذرونیم مثلا من دوستامو رابطمو کم کردم که با نامزدم وقت بگذرونم بیشتر چون طبیعتا اولویت منه. 

اما اون نه مثلا اگه من نگم بریم بیرون اون خودش هر وقت دلش بخواد میگه شاید هفته ای دو بار رفیق هم داره با اونا هم میره 

من کلا دوست دارم اون بهم بچسبه بیشتر نه من انگار جاهامون عوض شده انگار من پسرم اون دختر من باید بیشتر دنبالش باشم تا اون از اولم همین بودیم 

توروخداااا هر کی چیزی بلده بهم بگه دعاش میکنم ❤️😘🥲

به نظرم اگر تو کمتر بچسبی اینجوری اون بیشتر بچسبه 😂

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم روزی دو بار بهم زنگ میزنه و کلی صحبت میکنه، و هر بار که زنگ میزنه گله میکنه که چرا تو یه زنگ نمیزنی حال منو بپرسی؟؟؟ آخر یه روز گفتم مادر از بس همیشه شما زنگ میزنی فرصت نمیشه منم یه زنگی بزنم شما یه روز زنگ نزن تا منم بتونم بهت زنگ بزنم، حالا حکایت شماست از بس چسبیدی بهش جایی برای اون نذاشتی، یکم ازش فاصله بگیر اونم وقت کنه بیاد پیشت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
به نظرم اگر تو کمتر بچسبی اینجوری اون بیشتر بچسبه 😂

اخه من ی مدت خیلی فاصله گرفتم اما تغییری در رفتارش ندیدم که مثلا ببینم برعکس شده اون میاد سمتم

اوایل خیلی کم میومد منو میدید الان بیشتر شده خودش میگه قبلا نمیدونستم باید چجوری رفتار کنم الان یاد گرفتم با اینکه دوس دختر زیاد داشته نا بلد نیس ولی خودش اینجوری میگه

اخلاقشه دیگه کاریش نمیشه کرد از این بهترم نمیشه

ینی تو میگی اخلاقشه؟؟ از روی دوست نداشتن و اینا نیس؟ البته بقیه رفتاراش خوبه ها من با این مورد مشکل دارم 

مشاورم میگفت تیرماهیا کلا اینجورین خیلی نمیتونن احساساتشونو بروز بدن و زبون باز نیستن

مادر شوهرم روزی دو بار بهم زنگ میزنه و کلی صحبت میکنه، و هر بار که زنگ میزنه گله میکنه که چرا تو یه ...

فاصله ینی چی اخه؟؟ من نه زیاد بهش زنگ میزنم نه پیام میدم 

یعنی دو تامون با هم چت میکنیم اینجوری نیس من خیلی پیام بدم 

ولی برای با هم وقت گذروندن من دوس دارم بیشتر بریم بیرون ولی اون ریلکسه 

بخدا من اونجوری که فکر میکنین نچسبیدم بهش اتفاقا زندگی عادی خودمو دارم کلاس میرم سر کار میرم باشگاه میرم 

ولی دلم می‌خواد اون بیشتر بگه بریم بیرون و مشتاق باشه 

حس میکنم فعلا بیشتر مشتاق با دوستاش رفتنه

انگار هنوز به اون درجه از وابستگی نرسیده که بخواد بیشتر با من باشه با اینکه وقتی با همیم خودش میگه بهش خوش میگذره و خیلی آرامش داره

وای ن توروخدا انقدر نچشب بهش حس خفگی در طرف بوجود میاد. زندگی عادیتونو بکنین والا ی شوهره تاابدم بیخ ...

بخدا بهش اینقد ک میگی نمیچسبم 

فقط دوس دارم بیشتر بریم بیرون ینی اون بگه اون مشتاق باشه بیشتر نه من

به نظرم مرد باید خواهش کنه زن ناز کنه واسه ما برعکسه

البته دوستاشم همیشه برای بیرون رفتن اصرار میکنن بهش 

اخه من ی مدت خیلی فاصله گرفتم اما تغییری در رفتارش ندیدم که مثلا ببینم برعکس شده اون میاد سمتماوایل ...

خب احتمالا بیشتر درونگراست

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی