2777
2789
عنوان

خانما بیاین دردو دل کنم خالی بشم حداقل

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست
خب تو باید بفهمی چه آدم مزخرفیه زود ناراحت میشه کنترل کن حرفاتو بیشتر سکوت کن سنجیده حرف بزن چرا این ...

نه  کجا برم چون خیالش راحته جایی نمیرم و قبلا هم زده سرمو شکسته

چون خودم بچه طلاقم و از پدرم دور بودم و پدرناتنی دارم و خودم خیلی سختی کشیدم برای همین دارم تحملش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کجا برم چون خیالش راحته جایی نمیرم و قبلا هم زده سرمو شکستهچون خودم بچه طلاقم و از پدرم دور بودم ...

چه ربطی داره چون بچه طلاقی دیگه حق حرف زدن نداری چرا الگو نمیشی برای بقیه سکوت نکنن چرا اینقدر خار خفیف میزارین بشین

بحث اینه به خودتون احترام نمیذاریذ طلاق بگیر فرصت دوباره به زندگی بدع اونم راحت میشه گناه دخترت چیه ...

ممیدونم چون بعد طلاق بخوام برم خونه مامانم پدر ناتنی اذیت میکنه دخترم و چون دخترم باباش به حرفش میکنه و الان برای بار اول رو دخترم یه تو گوشی زد که اونم زود بغلش کرد 

با گوشی اون شبا دستمه چون خوابه

خواهر من اونقدر ضعیفی و مظلومی درست نیست باعث میشه اونقدر هار بشه چقدر خبره اونقدر بها دادی ک حالا اینطوری دم در بیاره و اذیتت کنه مگه زندگی چقدر عمر داره ک زیر دستش بمیری زبونم لال

توروخدا بخاطر دخترت و خودت برو جدا شو

خواهش میکنم توسری خور نباش

مثل من نباش ،من آرزومخ جدا بشم مثل تو مشت خوردم امشب ولی عوضی نمیزاره برم و تهدیدم میکنخ

بروووووووو

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
ممیدونم چون بعد طلاق بخوام برم خونه مامانم پدر ناتنی اذیت میکنه دخترم و چون دخترم باباش به حرفش میکن ...

فعلا برو واسه طلاق ولی دخترت نبر

میدونم سخته بچه دارم دلی برو

سال دیگخ بیارش پیش خودت

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
مهریت چقدره ؟

۲۰۰ تا هستش اونم زرنگه خونه رو زده با اسم یکی دیگه

و از این طریقم من تنها نمی تونم کارای مهریمو و دادگاه و پاسگاه و هزینه بر بیام پدر ناتنی آشنا داره انجام بده ولی گفتم که آدم درست درمونی نیست و میگیره مهریرو بنظرم