2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6168 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم ک بهش بگو وای این خیلی بهت میاد این رو تو بردار پولشو بده یکی دیگه من بگیرم ،بگو اصلا برازنده ی ...

یبار قرار بود برا دوستم تولد بگیریم تو کتابخونه 

من خواستم تولده ۲ نفری بگیرم یه کادو خریدم ۳۰۰ تومن اینا تقریبا سال پیش

خواستم یه کیک هم بخرم ۲ نفری دیگه

بعد اومد گف کادو رو کاری ندارم ولی کیک ۳ ۴ نفریشو بخر 

نصف پولشو من میدم گفتم حله

رفتم کیک خریدم ۴۰۰ تومن 

بعدش ۳ بار رک بهش گفتم من قرار نبود کیک ۴ نفری بخرما تو گفتی بی زحمت پولشو بزن گف مامانم مسافرته بیاد میگم‌ اون بزنه و ...

اصلا خبری نشد کلا فراموش کرد

پوله خاصی نبود ولی معلوم شد آدمه بد حق حسابیه

پول بده نیس عزیزم پول میداد ک میرف لباسفروشیمنم اصن با اون در ارتباط نیسم فقط وقتی نیاز داره بم زنگ ...

پس شلواره رو بگیر اصلا تو خونه نیار همونجا بنداز سطح آشغال بیخیال پولش ب دختره هم بگو لطفاً دیگه سراغ من نیا 

تمام 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بگو این شلوارو من دیگه نمیتونم بپوشم مال خودت فقط پولشو نمیخواد نقد بدیاااااا شماره کارت میدم کارت ب ...

دوست که نه

۲ سال هم کلاس بودیم کنار هم می‌نشستیم حرفاشو بهم میگف بعدش ک‌مدرسه تموم شد من کات کردم باهاش

اونم موقعه نیازش زنگ‌میزد

چرا همون موقع جلوشو نگرفتی دخترت چندسالشه؟

۱۶ سالشه 

دختره اومدرفت تو اتاق دخترم درم بستن رفتنی دیدم لباسهای دخترم تنش هستن ،دخترم گفتش،دوستم گفت بده روم نشد بگم نه 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

اگه یوقت اورد بهش بگو مامانم گفته دیگه شلوار رو نپوش و نه به کسی لباس قرض بده چون شخصیه تا بفهمه دیگ ...

اره اینم خوبه قشنگ بهش بگو دیگه نمیپوشم بدم میاد ولی حتما بگیرش و باهاش کات کن 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

یبار قرار بود برا دوستم تولد بگیریم تو کتابخونه من خواستم تولده ۲ نفری بگیرم یه کادو خریدم ۳۰۰ تومن ...

وااای دختررر چقدر حرص میخورم از دستت 

چقدر اون به اصطلاح دوستت سو استفاده گره 

تو رو خدا دورش یه خط گنده بکش ولی قبلش گوشمالیش بده لطفاااا

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی