2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6168 بازدید | 216 پست
حتما حتما پولشو ازش بگیر با همچین آدم بی لولی ک دستمال خیابونیه هم کات کن و حتی اگه شلوار پس آورد به ...

پول بده نیس عزیزم پول میداد ک میرف لباسفروشی

منم اصن با اون در ارتباط نیسم فقط وقتی نیاز داره بم زنگ میزنه ک‌برطرفش کنم 

من از وقتی فهمیدم با پسرا رابطه ج داره کلا دورش خط کشیدم 

اونروزم اول زنگ زد ک کجایی گفتن خونه بعد گف درو باز کن تو رودربایستی موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم خب نفهمیدم لباس میخواد زنگ زد کجایی گفتم خونه باز کردم اومد تو😭😭😭

دختر من ی همکلاسی داشت یه روز در خونمون رو زد اومد خونه لباسهاشو خونه ی ما عوض کرد و تیشرت و شلوار لی دختر منو پوشید و رفت ،یعنی فقط در حد چند دقیقه اومد لباسش رو عوض کرد و رفت ،،تیشرت خودش رو هم جا گذاشت خونه ی ما،،سه چهار ماه بعد هر چی دخترم زنگ و پیام میداد جواب نمی‌داد چون دیگه مدرسه ها هم تعطیل شده بود نمیدیدش،،شماره ی مادرش رو پیدا کردم زنگ زدم گفتم دخترت چند ماهه لباس دخترم رو که تازه خریده بودم پس نمیده ،،اونقدر بیشعور بود گفت دختر تو لباس دختر منو قرض کرده چون لباس دخترم مارک بود ،،اونقدر عصبی شدم ک گفتم اگه خودم نمیدیدم شاید باور میکردم ،،ولی هر چی از دهنش در اومد بارم کرد ، گفتم لباسهای دخترم رو پس بده گفت ولش کن دیگه کهنه شده گفتم عیب نداره همون کهنه اشو میخوام ،،با اسنپ فرستاد چشمتون روز بد نبینه تیشرت اونقدر کهنه و داغون و پر لک شده بود ک حد نداشت شلوار لی هم دمپاش گلی بود و لک دار ،،یعنی من حلالشون نمیکنم هرگز

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

بگیرش ازش مامانت راست میگه

میگه اون آدم ارزشه خوبی نداره 

علاوه بر اینکه بهداشتشو رعایت نکرده الان ۲ هفتس داره میگذره از اون روز اگه واقعا شعور داشت باید یکی دو روز بعدش پسش می‌آورد شلواره رو

من با اون اصلا در ارتباط نیسم ن پیام ن زنگ ن رفت و آمد هیچیولی اون مواقعی ک بهم نیاز داره یادم میفته

فکر کنم خیلی دختر ساده ای هستی ک به اطرافیانت خیلی رو میدی 

لطفا اینجوری نباش چوبشو میخوری فکر نکن میگه چه دوست خوبی دارم بلا نسبت شما باشه میگه خرش کردم 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

چقدر بدم میاد از اینایی که پسر بازی میکننادعا هم میکنن که آره همه عاشقموننحتی لباساشونم مال خودشون ن ...

من از وقتی فهمیدم اهل این خراب کاریاس ن زنگ‌میزنم ن پیام 

هیچی

اونم فقط وقتی بهم نیاز داره زنگ میزنم

چندبار گف بریم بیرون گفتم‌ن 

دیگ اونروز زنگ زد گف کجایی گفتم خونه

گف درو باز کن

منم تو‌ رودربایستی موندم 

من از وقتی فهمیدم اهل این خراب کاریاس ن زنگ‌میزنم ن پیام هیچیاونم فقط وقتی بهم نیاز داره زنگ میزنمچن ...

رک و پوست کنده بگو ازت خوشم نمیاد. رودروایسی؟! پس فردا یچیز دیگه بخواد ازت چی

این ادم تا بهش جدی نگی برو، نمیره. چون با شما بهش خوشم گذشته

ببین ازش بگیر الکل بزن به خشتک شلوار اگر دلت نمیخوادبپوشی بعد با آب گرم و صابون بشور بعد بذار زیر نورآفتاب خشک بشه بعد اتو بزن خدایی دیگه اینجوری بافت شلوار هم ازبین میره میکروب که سهل

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️