2777
2789
عنوان

کاربری که رسم های ما بختیاری ها رو به سخره گرفتی❌

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 55 پست
قوم لر ینی اصالت به حرف اون کاربر ام اهمیت نده خودش مشهدیه قیمه با ماست میخوره خنده نداره ولی واسش ر ...

بعنوان یک لر بهت میگم الان شما هیچ فرقی با اون کاربر نداری و داری اصالتی که ازش دم می‌زنیم رو خدشه دار میکنی.

چون دقیقا داری مثل اون به قومیتش توهین میکنی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم جای شما که درگیر از این مراسمات نداری این جا نیست مادری که جوان ناکمش رو از دست داده انتظار ...

دیگر شهر ها؟ والا تو خود تهرانم من که بچه بالا شهرم مادر داغدیده عینک دودی نمیزنه 😐😐

بعنوان یک لر بهت میگم الان شما هیچ فرقی با اون کاربر نداری و داری اصالتی که ازش دم می‌زنیم رو خدشه د ...

من اصلا لر نیستم ترکم کلی اون خانم بین اقوام ایران تفرقه مینداخت پس اگه سوژه میکنه مردم و سوژه خودشه اول

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
اون کاربر بی اصالت بوده کلا اینایی که اصالت ندارن معنی کرد لر ترک نمی‌دونن مسخره میکنن🙂

اصلا شما بر فرض مثال ترک عزیز دلم هستی ناراحت نشی یکباره من از هیچ‌جا بیخبر بپرسم وسط بگم وای شما ال با ناراحت نمیشی بحث اصالت نیست اینا به درک آدمی برمیگرده 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

قوم لر ینی اصالت به حرف اون کاربر ام اهمیت نده خودش مشهدیه قیمه با ماست میخوره خنده نداره ولی واسش ر ...

کار شمام به اندازه کار اون مشهدی زشت بود ایرادش بگو چرا تمسخر میکنی

عزیز دلم جای شما که درگیر از این مراسمات نداری این جا نیست مادری که جوان ناکمش رو از دست داده انتظار ...

بیین گلم تا شخصی خدانکرده فرد عزیزی رو از دست نده نمیفهمه خواه نا خواه جیغ و داد فغان رو داره بعضی ها تو خودشون میریزن بعضی ها خودشون خالی مکنن  تو همه شهرا همینه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی جرات کرد بختیاری ها رو مسخره کنه

آروم باش فدات شم من این تاپیک رو نه برای دعوا بلکه برای روشن سازی شفاف سازی زدم 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

من اصلا لر نیستم ترکم کلی اون خانم بین اقوام ایران تفرقه مینداخت پس اگه سوژه میکنه مردم و سوژه خودشه ...

اگه قرار از تفرقه افکنی جلوگیری کنی ، نباید خودت بهش دامن بزنی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چی گفته بود عزیزدلم

داشت یک رسمی رو برای عزاداری های مسخره میکرد می‌گفت هی جیغ جیغ میکنن خودزنی میکنند😐

مگه فقط به اینه عزاداری

به عزاداری غیر خودتون چرا میگین فانتزی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

استاتر لطفا تاپیک و قفل کن من خودم جواب اون کاربر بی شخصیت و دادم اینجا ام ۴ تا لی شخصیت توهین نکنن مراسم های ما تو ایران نمونه منتخب شده با دهن امثال اون کاربر ام خراب نمیشه 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌