2777
2789
عنوان

کاربری که رسم های ما بختیاری ها رو به سخره گرفتی❌

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 55 پست

بهترین جواب برای این تفرقه افکنی ها ، سکوته.

اگه بحث کنید و ادامه بدید موفق شدن.

چرا؟ چون بحث بحث میاره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قد شما و کردا بزرگ میکنین یه حرف رواصلا حرفش منطقی بودگفت اینجور تو سر و کله زدن باعث رعب و حمله ...

عزیز دلم جای شما که درگیر از این مراسمات نداری این جا نیست مادری که جوان ناکمش رو از دست داده انتظار داری عینک دودی میزنه به سبک دیگر شهر ها خیلی فانتزی با دستمال سر سر اشک های پاک بکنه ؟

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

چه قد شما و کردا بزرگ میکنین یه حرف رواصلا حرفش منطقی بودگفت اینجور تو سر و کله زدن باعث رعب و حمله ...

رسمشونه. الان ما تو محرم سینه میزنیم والا شاید یه خارجي بگه اینا مگه دیوونن خودشونو میزنن؟ آما خب طرفم به قصد کشت که خودشو نمیزنه. 

چی گفته

یه چیزی گفتن که از نظر من درست نبود حس میکنم ما رو با غار نشین ها اشتباه گرفته بود 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

قوم لر ینی اصالت به حرف اون کاربر ام اهمیت نده خودش مشهدیه قیمه با ماست میخوره خنده نداره ولی واسش ر ...

چقد مشهدی مشهدی کردی واقعا زشته  قیمه ودحلیم خوردن  چ مشکلی داره ک انقد ب تمسخر گرفتید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قوم لر ینی اصالت به حرف اون کاربر ام اهمیت نده خودش مشهدیه قیمه با ماست میخوره خنده نداره ولی واسش ر ...

حالا شماها چرا میخاین از یه قوم دفاع کنین یه شهر دیگه رو میکوبین؟؟؟؟!!!!

مشهد چشه؟  هر غذایی رو هرکی دوس داره با ماست میخوره

مشکلش چیه؟ 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تگش کن

لامصب نام کاربری اش یادم نموند از شدت حرص

میشه بس کنی حرفش بد نبود یا خوب نبود دردی دعوا نمیکنه چون اون با خنده و مسخره میگفت

افراطی توی تاپیک هم اومد 

من یدونه پیام گذاشتم میگه میشه بس کنی😂

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

حالا واقعا مسخره کرده یا شما حساس شدی ؟ 

اگه واقعا مسخره کرده که اصلا خودتو ناراحت نکن در واقع مردم با مسخره کردن دارن خوده واقعیشو نو نشون میدن 

ولی خب اگه همینجوری یه نظری داده و نیتش مسخره کردن نبوده شما به بزرگیه خودت ببخش و خودتو ناراحت نکن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان شما کار خوبی کردین حرف خوبی زدین گناه باقی مشهدی ها چیه

می‌خواین ابرو رو درست کنین نزنین چشو کور کنین

بختیاری قوم دلیر و غیور کشور ماست .

همه قوم ها تاج سر ما بختیاری ها هستند اما من یه دخترم که تعصب ایل تبارم میکشم