2777
2789

من برای اینکه زودتر با این آدم عقد کنم اصلا صبر نداشتم. ، 

اما الان  که حدود  یک ماه دیگه ست 

همش میترسم 

که نکنه دارم کند میزنم به زندگیم 

همش میگم نکنه تو زرد از آب در بیاد 

مخصوصا نی نی سایتم بیای و ببینی چه خبره.

حدود یک سال آشنایی داشتیم. 

مشاوره قبل ازدواجم رفتیم. 

مشکلی نبوده ....

اما جدی تا آدم ازدواج نکنه با یکی بازم نمیشه کامل شناخت  

دوستان شما ذکر دعایی میشناسید که اگر یه چیزی صلاحمونه اتفاق بیوفته اگر نیست یه هم بخوره؟ 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

پس اگر میدونید عاشقش نیستید بهم بزنید 

بدبخت نکنید کسی رو که بهتون وابسته اس

ازدواج وظیفه نیست که بگیم حتما باید انجامش بدیم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست آدم عاشق بشه ازدواج کنه باید منطقی ازدواج کنه

منطقی میگه قبل از ازدواج از تصمیمت مطمن باش نه بری تو ازدواج با خودت بگی حالا بریم جلو ببینم چی میشه

فردا اگر نسبت به شوهرش سرد شد

جواب رابطه رو کی میخواد بده ؟

با یه طلاق عاطفی نابود میکنن هم رو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ازدواج مثل یه هندونه ی سربسته ست تا چاقو نزنی مشخص نمیشه شیرین و قرمزه یانه

هرچقدر هم طرفو بشناسی تا تو یه خونه زندگی نکنین نمیشه فهمید چه ادمیه

انشالله که شیرین و قرمز باشه ❤️

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
پس اگر میدونید عاشقش نیستید بهم بزنید بدبخت نکنید کسی رو که بهتون وابسته اسازدواج وظیفه نیست که بگیم ...

کسی نمیگه که  حسی نیست. 

حس هست اما اگر یه چیز اشتباه باشه مهم نیست فوقش آدم جدایی سختی می‌کشه من میگم میترسم از عاقبتش 

کسی نمیگه که حسی نیست. حس هست اما اگر یه چیز اشتباه باشه مهم نیست فوقش آدم جدایی سختی می‌کشه من میگ ...

فکر کنم آنقدر تو این سایت کوقتی خانم ها از ازدواج حس بد بهتون دادن که دهنتون ترسیده

نترسید و با صدای قلبتون برید جلو

به همین نی نی سایتی ها بگید از شوهرتون طلاق بگیرید میگن برو باباااااا ولی برای دیگران خطبه طلاق میخونن

پس رها باشید از افکار منفی و دهنتون رو خوب نگهه دارید

ازدواج مثل یه هندونه ی سربسته ست تا چاقو نزنی مشخص نمیشه شیرین و قرمزه یانههرچقدر هم طرفو بشناسی تا ...

اره واقعا میترسم سفید باشه 🥲😂

تو عقد سعی کن بکارتتو حفظ کنی و وقتی میری خونشون خیلیییی به رفتارش با مادرش مخصوصا توجه کن دقیقا هم ...

مادر که نداره   بتونم ببینم چونکه بنده خدا فوت شدن

و بکارتم بدبختی اینه که یه اتفاقی افتاد و آسیب دید (جدی جدی با هیچکی نبودم و طی سه اتفاق آسیب دید ) و اون موقع بچه بودم و حالیم نبود که حداقل یه یکی بگم و برم دکتری چیزی که نامه ای چیزی بگیرم که بگن اتفاق بوده پس اگر توی عقد بخوام جدا شم دیگه قطعا  اسمی پاک نمیشه