2777
2789
عنوان

تنهایی خیلی بده چیکار کنم 😔

82 بازدید | 7 پست

واقعا هیچکی نیست که به فکرت باشه من تازه فهمیدم به غیر از خوده آدم هیچکسی نیست که به دادت برسه حتی نزدیکترین آدمای دورو ورت 

من یه دوست صمیمی دارم که ادعا میکنه فقط صمیمیت داریم من زنگ نزنم بهش ازش کمک نخوام زنگ نمیزنه نمیگه بیا همو ببینیم واقعا این چطور صمیمیتیه😑

مصلا خانوادم در روز حالم بدم باشه نمی‌پرسن چته چرا ناراحتی یا کلا هرکس که اطرافمه هیچکی دلش نمیسوزه مگه خودم بزم طرفشون بگم کمک میخوام 

خیلی بده وقتی میفهمی فقط خودتیو خودت اینقدر تنهایی ترسناکه این روزا حالم خیلی بده نمیدونم چطوری با این موضوع کنار بیام با تنهاییم خدام انگار اصلا صدامو نمیشنوه😔😔

اگه ازدواج کنی اونموقع میفهمی حتی برای شوهرتم مهم نیستی ، چون من امشب از شوهرم اینم شنیدم که میگفت فقط خودم مهمم نمیرارم ناراحتم کنی در حالی که همیشه اونه با کاراش ناراحتم کرده، با حرفاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابم میاد ولی نمیاد 😑😑😑

چشمهات را ببند از عدد صد به ترتیب برگرد عقب تو ذهنت، خوابت میبره سریع

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین