2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

249 بازدید | 29 پست

خدایی چرا خدا موقع تقسیم کردن به یه نفر همه چی داد و به یه نفر نداد؟؟؟همسر من تک فرزنده،از ۱۵ سالگی داره کار میکنه،موقع ازدواج خانواده اش یه هزارتومنی بهش کمک نکردن حتی سر عقد بهمون کادو ندادن،همسرم برام انگشتر نشون و حلقه و یه نیم ست خرید،خودش خونه خرید،وسیله های جهیزیه اش رو خرید،حتی برامون مراسم عروسی نگرفتن،همسرمم دستش خالی بود پول نداشت برام مراسم بگیره،تصمیم گرفتیم بریم مشهد زیارت بعد بریم خونمون،دیدیم مادرشوهرم با پرویی گفت منم میام،ماهم نرفتیم همینجوری رفتیم خونمون و بعدش یواشکی رفتیم مشهد زیارت،ما کلا هفته ای یکبار میریم شام خونه مادرشوهرم،توی اون هفته ای که نمیریم حتی یکبارم بهمون زنگ نمیزنن حالمونو بپرسن،تا اینکه ۳ سال گذشت و خواهرشوهرم ازدواج کرد،براش بله برون بزرگ و شیک و عقد گرفتن،بله برونش واقعا قشنگ بود گل آرایی و تزیین کردن،سر عقد مادرشوهرم بهش نیم ست داد،الان یکساله عقد هستن هرروز داماد خونشونه ولی به شوهر من که یدونه پسرشونه اصلا اهمیت نمیدن،از اون ور خواهر شوهرم خیلی پشت سر ما مادرشوهرمو پدرشوهرمو پر میکرد من سپردمش به خدا ولی قربون خدا برم با کسی ازدواج کرد که از همه لحاظ از اینا سرتره،پسره پولدار تک پسر وخانواده پسر فقط قربون صدقه خواهرشوهرم میرن،براش کلی طلا آوردن،انقد براش چیزای گرون میخرن که بعضی وقتا واقعا میگم خدایا چرا انقد بین بنده هات فرق میذاری،امروزم رفتم اونجا دیدم پدرشوهرش براشون آپارتمان ۱۲۰ متری نوساز خریده،چرا برای همسر من کسی کاری نکرد

هییی💔💔💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده واقعا

شوهر منم تک پسره خانوادشم موقع عروسی اینا کمک خاصی نکردن همه چی با خودش بود ولی ی خونه کلا ارث پدریشونه ک از اولم گفتن مال علی ب دختر ارث نمیدیم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

جانا سخن از زبان ما میگوییانگار زندگی منو تایپ کردی

من یه دختر کوچولو دارم مرتب میگن بچه رو بیار خونمون ولی بخدا اصلا دوست ندارم دخترم بره اونجا چون دل خوشی ازشون ندارم

حق داری ولی ارزش دارایی شما بیشتره  چون اندازه یه دنیا تلاش کردین مثل دامادشون  پول مفت بهتون نرسیده 

اونم من دیدم اکثرا اونایی که اولش خیلی حلوا حلواشون میکنن اخرش میزنه توی ذوقشون 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
خیلی بده واقعاشوهر منم تک پسره خانوادشم موقع عروسی اینا کمک خاصی نکردن همه چی با خودش بود ولی ی خونه ...

باز یه چیزی بهتون میرسه اینا که همه زندگیشون برای دختره و داماده

ول کن فک کن همسایتون هستن محلشون نزار . زندگیتو مقایسه نکن که هی بدتر میشه . من سیزده سال ازدواج کردم شیش سال مثل شما همش میگفتم چرا فرق میزارن وفلان بعد مریض شدم وسرم خرد به سنگ.خودم لا این افکار بیشتر آسیب دیدم

حق داری ولی ارزش دارایی شما بیشتره چون اندازه یه دنیا تلاش کردین مثل دامادشون پول مفت بهتون نرسیده ...

ولی من کلا شانس ندارم هرچی بهشون احترام میذارم انگار نه انگار الانم میخوان بچمو بکشن سمت خودشون

ول کن فک کن همسایتون هستن محلشون نزار . زندگیتو مقایسه نکن که هی بدتر میشه . من سیزده سال ازدواج کرد ...

نه این میسوزم که هرکی ظالم تر باشه زندگیش بهتره،خواهر شوهرم خیلی بدی در حقمون کرد خیلی پشتمون بد گفت ولی ببین کجا ازدواج کرد

باز یه چیزی بهتون میرسه اینا که همه زندگیشون برای دختره و داماده

البتع خانوادم شوهرم اگه کمک نکردن چون واقعا چیزی نداشتن پدرش پیر بود و درامدی نداشت

ولی اون موقع تازع عروس بودم برا خرید رفتم لوازم ارایشام و خواهر شوهرم گف من میخام بگیرم هر چی دوست داری بردار

یا برا پاگشا مادر شوهرم ی جفت گوشواره برام گرفته بود خودش

در مورد رفت و امدم همیشع زنگ میزنن هی ب شوهرم میگه بیاید تو رو خدا سر بزنید یا بچه ها رو بفرست بیان چون شهرستانن

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…