2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست

[QUOTE=391222158]البتع خانوادم شوهرم اگه کمک نکردن چون واقعا چیزی نداشتن پدرش پیر بود و درامدی نداشت ولی اون موقع تا ...[/QUOTE

اینا دارن اگه ندارن چطور برای خواهرشوهرم داشتن؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من کلا شانس ندارم هرچی بهشون احترام میذارم انگار نه انگار الانم میخوان بچمو بکشن سمت خودشون

همون هفته ای یبار میرین کافیه اگه نوه رو خیلی دوس دارن براش طلا بخرن 😂

میشه دلبرانه بنگری...!؟
نه این میسوزم که هرکی ظالم تر باشه زندگیش بهتره،خواهر شوهرم خیلی بدی در حقمون کرد خیلی پشتمون بد گفت ...

ببین یه چیزی بگم تواین دنیا خوشبختی وجود نداره.دنبالش نگرد توزندگی هیچکس خوشبختی دوام نداره .هرکسی یه جوری طعم رنج رو میکشه پس زندگی خودتو بکن وبه خودت وروح وروانت احترام بزار .

نذاری بره هم فتنه درست میکنن 🙂🙂

تولد یکسالگیش بود میخواستم براش تولدش بگیرم از ۲۰ روز دعوتشون کردم و برنامه ریزی کردم یه شب قبل تولدش زنگ زدن گفتن نمیتونیم بیایم تولد بچمو خراب کردن یه کادو بهش ندادن

بدبین نباش،شاید بچت رو دوست دارن

فقط قربون صدقه الکی من بچه نیستم تولد یکسالگی بچه ام من از قبل دعوتشون کردم یه شب قبل تولدش زنگ زدن ما نمیتونیم بیایم تولدشو بهم زدن یه کادو بهش ندادن بعدش 

همون هفته ای یبار میرین کافیه اگه نوه رو خیلی دوس دارن براش طلا بخرن 😂

تولد یکسالگیش نیومدن با اینکه من از ۲۰ روز قبل دعوتشون کرده بودم بخاطراینکه کادو ندن تولد رو بهم زدن

آخی واقعا من ک حتی شنیدمم دلم شکست 😔😔😔😔

شب تولد بچه ام براش یه کیک خریدم مثل بی کسا براش تولد گرفتیم من اون شب تا صبح گریه کردم شوهرم به زور خودشو نگه داشته بود

شب تولد بچه ام براش یه کیک خریدم مثل بی کسا براش تولد گرفتیم من اون شب تا صبح گریه کردم شوهرم به زور ...

شوهرت پشتته باز میفهمه‌خداروشکر ...شوهر من بود حق رو میداد ب خانوادش و میرید بمن میگفت لابد تو بدی ک نیومدن تولد و دعوا میکرد با من 

شوهرت پشتته باز میفهمه‌خداروشکر ...شوهر من بود حق رو میداد ب خانوادش و میرید بمن میگفت لابد تو بدی ک ...

همش از شوهر من توقع دارن انتظار دارن بهشون کمک کنه،تا جایی میخوایم بریم خرج رو میندازن گردن همسر من،ولی یکبار به داماد نمیگن اینو بخر اون هرشب اونجاست میخوره نه شوهر من

همش از شوهر من توقع دارن انتظار دارن بهشون کمک کنه،تا جایی میخوایم بریم خرج رو میندازن گردن همسر من، ...

برا خیلیا همینه کاش شوهرت خودش میفهمید کجا باید خرج کنه نمیدونم چرا تو همه چیز عقلشون میرسه بجز این موارد

برا خیلیا همینه کاش شوهرت خودش میفهمید کجا باید خرج کنه نمیدونم چرا تو همه چیز عقلشون میرسه بجز این ...

چرا خواهر شوهری که انقد در حقمون ظلم کرده انقد خوشبخته؟!عدالت کجاست پس

چرا خواهر شوهری که انقد در حقمون ظلم کرده انقد خوشبخته؟!عدالت کجاست پس

من ب اینکه اگر ذره المثقال بدی کنی ب زندگیت برمیگرده اعتقاد دارم صبر خدا چهل ساله منتظر باش با چشم خودت میبینی با گوش خودت میشنوی ک چطور پس دادن

من ب اینکه اگر ذره المثقال بدی کنی ب زندگیت برمیگرده اعتقاد دارم صبر خدا چهل ساله منتظر باش با چشم خ ...

بخدا یه خواهرشوهر داره مثل پروانه دورش میگرده،خانواده شوهرش فقط قربون صدقه اش میرن،براش یلدایی و عیدی آوردن ما دهنمون باز مونده بود از دیزاین و هزینه هاش