2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه روبوسی قانونش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 108 پست

من کلا از بوسیدن گونه توسط اطرافیان خصوصا از اینکه کسی با آرایش بوسم کنه اصلا خوشم نمیاد بنابراین با تعداد محدودی اونم خیلی نزدیک مثل مامان و بابا و دوست صمیمی در شرایط خاص فقط روبوسی دارم بقیه رو دست میدم البته هر کسی به طوریه من یکم وسواسم 

فقط بچگی هام تا  حدودا سن ۱۴ ، ۱۵ سالگی یکم روبوسی رو شل گرفتم و باهاش کنار اومدم بعدش دیگه حذف و محدود شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا از بوسیدن گونه توسط اطرافیان خصوصا از اینکه کسی با آرایش بوسم کنه اصلا خوشم نمیاد بنابراین با ...

خب نمیشه وقتی همه روبوسی میکنن بعد طرف صورتشو میارع من برم عقب🤣

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

من اینم بگمبخندید ب شاهکارام😂عروس عمه ی همسرم اومد داخل دست دادیم و احوالپرسی بعد رفت با همه احوالپ ...

این که چیزی نیس یبار عید بود یکی از فامیلامون که بهم محرم نیس با شوهرشون اومده بودن خونمون عید دیدنی بعد زنگ خونمون زدن من رفتم لباس تمیزو مرتب پوشیدم بعد من رفتم دم در که خش آمد بگم بعد ایشون فکر کرد خواهرمه ینی یهویی شد بعد دسشون رو دراز کرده بودن سمتم بعد من با خودم گفتم ای بابا چیکار کنم الان دس بدم ندم دس ندم میگه من دس دراز کردم ولی دس نداد بهم بی احترامی کردو اینا فامیلو که میشناسین بعد گفتم دستم بدم خب از خجالت آب میشم هرجور بود نوک انگشتامو گذاشتم تو دستشون😄😂🤦‍♂️با خجالت بسیار

این که چیزی نیس یبار عید بود یکی از فامیلامون که بهم محرم نیس با شوهرشون اومده بودن خونمون عید دیدنی ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوک انگشت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️