موهام پسرونه کوتاه کردم یماه پیش بعد دیدم مامانم از مدل موهام خوشش اومده بود همش میگف همین مدل بزاربمونه تا ی سانت بلندشد برو کوتاه کن گفتم باشه امروز گفت میخام برم برای اصلاح صورتم آرایشگاه وبرای رنگ موهام توم موهات داره بلندمیشه مدلشو ازدست میده بیا باهم بریم ک کوتاهش کنه آرایشگره گفتم باشه باهم رفتیم به آرایشگره گفتم من موهامو یماهه کوتاه کردم داره بلندمیشه جاهای ک بلندشده کوتاه کن موهامو دید گف بشین روصندلی تا کوتاه کنم برات گفتم باشه مامانم بالاسر آرایشگره وایساده بود همش میگف اینجارو بیشتر براش کوتاه کن دورسرشو بزار کوتاه ترباشه گفتم مگ تونمیگفتی مدلی ک کوتاه کردی بزارباشه این ک داره بیشتر کوتاه میکنه مامانم گف اشکال نداره بزار کوتاه ترباشه تابستونه زود درمیاد آرایشگره هم ازخداش بود میگف راست میگه مادرت بزار کوتاه تربشه بهت میادگفتم نه اصلا دیگه کوتاه نکن بسه مامانم میدیدم اشاره میداد میگف گوش نده کوتاه کن آرایشگره هی میگف باشه ی لحظه صبرکن خط گردنتوبزنم تموم ولی میدیدم کوتاه ترمیکرد هیچی نگفتم هی گفتم الان تموم میشه دیدم کامل کوتاه کوتاه شد موهام اومدم خونه هرچی ازدهنم دراومد ب مامانم گفتم گفتم من نمیشد جلو اون همه ادم چیزی بهت بگم ولی تو چرا دوسداری موهام کوتاه تر از اونی بشه ک کوتاه بود حالم بده😭دست روموهام میکشم انگار ی ماشین نمره ۲۰ اوردی روش صاف شده حالم ازخودم بهم میخوره چیکارکنم دلداریم بدین