2777
2789
عنوان

شوهر گوگولی موگولی

143 بازدید | 12 پست

همچی میگه هرچی تو بگی

هرکار بگی بکنیم

هرجا بگی بریم

دلم میخواست یکم جدی بود خودشم تصمیم میگرفت

رو یچیز فقط خیلی حساسه اونجاس ک جرئت ندارم بگم ن اونم رابطس خط قرمزشه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
ناراحت نشی خوشی زده زیر دلت همه دنبال اینجور شوهرن

خسته مبشه ادم همش تصمیم بگیره بلاخره میخواد شوهرم خودی نشون بده

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی خوشی زده زیر دلت همه دنبال اینجور شوهرن

همش بهونه میاارییی هرکاری بخوای میکنی هرجا که دلت بخواد میییری 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ناشکری نکن اون وقت سخت بگیره خوبه؟ باهاش صحبت کردی که چرا اینجوریه

فرقی نمیکنه براش

بجز یه مورد ک خط قرمزه

اون آخری و که که همه اونجورین منم بگم نه بزورم که شده کار خودشو می‌کنه

ن بزور نمیکنه اصلا 

ولی قهر میکنه جوری ک ب غلط کردن میفتم