2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان تکراری: زن بچه رو میندازه، 

شوهر میره شکایت میکنه و پزشکی قانونی و...

زن میمونه با هزارتا درد و مرض...ناباروری و از دست دادن رحم و...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
داستان تکراری: زن بچه رو میندازه، شوهر میره شکایت میکنه و پزشکی قانونی و...زن میمونه با هزارتا درد و ...

خودش قرص خریده اورده ک بنداز از نظر روانی ام سالم نیست هر هفته یه بار مخاد خودشو بکشه 

تو عصبانیت نمیخام بخورم ولی نگه داشتنش هم بی فایدهاست به جز بدبخت شدن اون بچه

عزیزم سقط نمیشه راحت با قرص اونم تو ۱۸ هفته فقط خدایی نکرده مشکل دار میشه هم خودت تو خطر میفتی 

اونم معلوم نیست چ قرصی از کجا گرفته 

ولش کن محلش نزار به خودت و بچت فکر کن الان

عزیزم سقط نمیشه راحت با قرص اونم تو ۱۸ هفته فقط خدایی نکرده مشکل دار میشه هم خودت تو خطر میفتی اونم ...

قرص اصلی که برا سقط هست گرفته نگه دارمم از این ادمای عوضی و سلیطه ان هم خودش هم خانوادش روز اول میاد بچه هه رو میبره 

عزیزم سقط نمیشه راحت با قرص اونم تو ۱۸ هفته فقط خدایی نکرده مشکل دار میشه هم خودت تو خطر میفتی اونم ...

حالم داغونه یعنی .یه رفتارا روان پریش داره که بهص چند بار گفتم قرصی موادی چیزی مصرف میکنی گفته نه بهش قسم دادم اگر مصرف میکنی نکن یا اگر میکنی بگو دروغ نگو فقط 

خودش قرص خریده اورده ک بنداز از نظر روانی ام سالم نیست هر هفته یه بار مخاد خودشو بکشه

فرقی نمیکنه...کسی که این وسط آسیب جدی میبینه شمایید.

میتونید هر دو سر باخت رو داشته باشید یعنی هم دستتون به خون فرزندتون آلوده بشه، هم بهانه دست شوهر بدید.

میتونید مادرانه مسئولیت فرزندتون رو قبول کنید، مشکل روانی هم داشته باشه راحت حضانت بچه رو به شما میدن.

لااقل آسیب روحی و جسمی عمیق بعد از سقط رو ندارید

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بعد امروز تو ماشینش سوار شدم جایی بریم زیر صندلی ماشینش قرصای ترامادول و تاخیری و اینا دیدیم بهش گفتم میگه  برای کسی گرفتم اینا رو گفتم بریم لاهم ببینم یارو کیه که برای هوسش تو باید قرص بخری زد به سلیطه بازی که اصلا مال خودمه تریاکم بخوام میکشم هیچ کار نمتونی بکنی بعدم رفت قرص اورد انداخت جلو من لوازمشم جمع کرد سیم کارتاشم انداخت که شماره ازش نداشته باشم مدارکای عقد رو هم ورداشت و یه ملیون توی چندین ماه خورد خورد داده بود برا خودم جنع کنم پس انداز شه ازم گرفت اونارو هم رفت روش نشد وگرنه ۴ تا نیوه تو یخچال رو هم با پول خودش خریده بود میبرد انگشتر نقره عقدمونم از دستم کشید درآورد برد 

فرقی نمیکنه...کسی که این وسط آسیب جدی میبینه شمایید.میتونید هر دو سر باخت رو داشته باشید یعنی هم دست ...

نمیدن ازدواجمون صیغه بلند مدت بوده ک حضانت و هیچ حقی به مادر نمیدن اونم زرنگ مدارکای صیغه رو به زور برداشت برد که یه وقت نخاد مهریه ازش بگیرم