2777
2789
عنوان

زنبور عسل تو سقف خونمونه

237 بازدید | 10 پست

چن سال پیش یکی تعریف میکرد تو سقف خونشون زنبور عسل لونه کرده بوده یه عالمه شده بودن ،اخرش زنگ زدن آتش نشانی اومده یه بخشی از سقفو سوراخ کرده درشون آورده ، این واقعه به نظرتون؟

یهدچن وقتیه صبحا موقع ازون ۲۰ تا بیشتر زنبور میان بالای پنجره میچسبن از بیرون ولی ، سر صب پنجرمون بستس ولی بقیه روز بازه ، به نظرتون زنبور تو سقف لونه کرده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بود زنبورا تو حمومشون لونه کرده بود ایناهم نمی‌دونستن یهو سقف حموم ریخت یه عالمه زنبور ریختن زمین 

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                               یه چیزایی هست که یهو تموم میشن. مثل صبر آدما، مثل اعتمادشون ، مثل محبتای از ته دلشون.... 🍃

زنبور عسل که ترس نداره این زنبور زرد رنگ ها بدن،رو اسپیلت خونه ما هم لونه داشتن خراب کردم باز اومدم لعنتی ها

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

زنبور عسل که ترس نداره این زنبور زرد رنگ ها بدن،رو اسپیلت خونه ما هم لونه داشتن خراب کردم باز اومدم ...

من فوبیا دارم ازشون ،بچه بودم پس کلمو نیش زدن یه بار 😂😂🤦‍♀️ اصا اسمش میاد بدنم مور مور میشه ...

بیشتر از این میترسم نیاز به تخریب سقف داشته باشه بیردن کردنشون 😫😫

من فوبیا دارم ازشون ،بچه بودم پس کلمو نیش زدن یه بار 😂😂🤦‍♀️ اصا اسمش میاد بدنم مور مور میشه ...بی ...

من بچه بودم همیشه چوب تو لونه زنبور میکردم فرار میکردم ،یه بار خونه خالم بودم لونه زنبور رو با چوب زدم و در رفتم بعد خالم رفت بیرون زنبورها نیشش زدن دستوصورتش 

باد کرد،خدارحم کرد نفهمید کار منه وگرنه زنده بگورم میکرد خدا بیامرز،اخرین بارم عید سال تو دیوار حیاط لونه کرده بودن از این قهوه ای ها بزرگاخراب کردم پامو نیش زد،اینقدر نیش خورد م از زنبور بخوام بگم یه کتابه ترس نداره دختر😂🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من بچه بودم همیشه چوب تو لونه زنبور میکردم فرار میکردم ،یه بار خونه خالم بودم لونه زنبور رو با چوب ز ...

وایچقدر تو دل و جرعت داشتی 😂من از همون بار اول که نیشم زد دیگ زنبور میدیدم فرار میکردم ، رفته بود لای موهام دقیقا پس کلمو نیش زد تا چن وقت شونه میکردم موهامو دردم میگرفت😂