2777
2789

دوستان یه پسر ۲۶ ساله همکارمون هست

باباش بنا بوده ( پدرشون نه خونه داره و نه ماشین )

مادر خانه‌دار

مهندس هست و از شهرستان های لرستان اومده تهران

خود پسره خونه داره تو تهران + ماشین داره + دکتری داره میخونه

دوس دختر هم مطمنم نداشته … چون بلد نیس حرف زدن با دخترا رو …

نظرتون درباره چنین فردی و خانوادش چیه؟ بنظرتون چطور ممکنه؟ روم نمیشه ازش بپرسم

تحسینش میکنم من ❤️

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنا ها ک پول خوب دارن که چرا خونه نخریده

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بنا ها ک پول خوب دارن که چرا خونه نخریده

کارگر بوده

نه بساز و بفروش

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

من اطرافم چنین خانواده ای زیاد دیدم خیلی مودب و کاری میشن 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

کاش به خانواده خودش هم کمک مالی کنه.

داره خونه میخره برا باباش

تلاش خودش بوده رسیده 

کلا بچه شهرستان زرنگ میشه میتونه گیلیمشو از آب بکشه بیرون 

نگا به پسرای سوسول تهران نکن دستشون به جیب باباشونه 

از بچگی دیده پدرش بنا وضعیتشون خوب نیست عاقل بوده درس خونده آیندشو ساخته یه باری از دوش پدرش برداشته 

اخلاق چی🥴🤷🏻‍♀️😑

خوبه بنطرم