2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو🥲🥲🥲تو عمل کردی ؟ گوشتی بودی؟

ببین کلا بینی گوشتی منظورش بینی با پوست ضخیمه بینی ای که پوستش ضخیمه جراح نمیتونه زیاد مانور بده اون زیر هرکاری کنه چون پوست ضخیمه دیده نمیسه معمولا بینی های پوست ضخیم غضروف های ضعیفی دارن وعملا جراحیشون سخت تره ولی بینی استخونی شانسی که دارن هم غضروف قوی وهم پوست نازک دارن که فرم بینی قشنگ خودشو نشون میده 

نوک بینی من خیلی سفته انگار سنگه . دو ماهه عمل کردم .  اسی حداقل یه سال باید بگذره تا فرم اصلیشو بگیره

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

الان راضی هستی ؟ تغییر کردی ؟

خب تغییر که کرده اما چون من بینیم زیاد مشکل نداشت دوست داشتم بیشتر تغییر کنه اما همین که کج نیستو خوب دراورده راضیم

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

نوک بینی من خیلی سفته انگار سنگه . دو ماهه عمل کردم . اسی حداقل یه سال باید بگذره تا فرم اصلیشو بگی ...

نوک بییت تا چند وقت دیگه نرم میشه راحت میتونی بگیریش من فکر میردم دیگه تا اخر سفته اما بعدش نرم شد

ترسیدم من عمل چانه هم دارم هر دو با هم قراره انجام بدم

اوه اوه کل صورتت کبود میشه اما عمل بینی سخت نیست یه جا راحت میشی من میگم راضیم تنفسم صدا نداره تو دماغی نشدم سوراخام معلوم نیست