2777
2789
نوک بییت تا چند وقت دیگه نرم میشه راحت میتونی بگیریش من فکر میردم دیگه تا اخر سفته اما بعدش نرم شد

انقد سفته که دست میزنم به جوری میشم.. خدا کنه زود خوب بشه . مرسی از پاسخگویی 🌸🌸🌸

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

انقد سفته که دست میزنم به جوری میشم.. خدا کنه زود خوب بشه . مرسی از پاسخگویی 🌸🌸🌸

طبیعیه منم وقتی دست میزدم اصلاا پره بینیم نمیرفت تو الان میپیچونمش😂

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=391215200]طبیعیه منم وقتی دست میزدم اصلاا پره بینیم نمیرفت تو الان میپیچونمش😂[/ 

کی میشه منم به این مرحله برسم 😂😂😂

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

بینی من انقد میخاره که حد نداره 😂

خارش🤔🤔🤔اووم از خارش چیزی یادم نمیاد ولی یه نصیحت زیاد داخلشو تمیز نکن عادت میکنه پرمیشه راه تنفسیت بسته میشه بزار خودش زندکیشو کنه

خارش🤔🤔🤔اووم از خارش چیزی یادم نمیاد ولی یه نصیحت زیاد داخلشو تمیز نکن عادت میکنه پرمیشه راه تنفسی ...

نه من روزی ۴یا ۵ بار شستشو میدم با سروم 

اره خیلی خارش داره پرسیدم میگن داره غضروف سازی می‌کنه یا داره خوب میشه 😑

نه من روزی ۴یا ۵ بار شستشو میدم با سروم اره خیلی خارش داره پرسیدم میگن داره غضروف سازی می‌کنه یا دار ...

اوه گفتی سرم😂من یه خط در میون شست و شومیدادم

اوه گفتی سرم😂من یه خط در میون شست و شومیدادم

من یه روز با سروم شستشو میدم داخلش خشک میشه انگار نفس نمیتونم بکشم

من یه روز با سروم شستشو میدم داخلش خشک میشه انگار نفس نمیتونم بکشم

منکه زیاد رعایت نکردم مشکلی برام پیش نیومد توان اذیت نکن زیاد خودتو سیستم بدنیا فرق داره

منکه زیاد رعایت نکردم مشکلی برام پیش نیومد توان اذیت نکن زیاد خودتو سیستم بدنیا فرق داره

اره درسته.. سخت میگیرم به خودم 

میگذره ایشالله که خیره 🌸💐

اره عزیزم میگذره شما چه فرمی؟

من نیمه فانتزی 

بینیم گوشتی با پوست ضخیم بود

الان قوست چقدره والا منم نیمه خواستم اما طبیعیه

قوس ملایم گفته بودم همونم شده. برای من فعلا کلی ورم داره چون گوشتی بود یک سال باید صبر کنم تا نتیجه رو ببینم