2777
2789
عنوان

سلام به دوست بی وفای خودم

245 بازدید | 16 پست

من ۷ ماهی میشه با دوستم که دختره البته قهرم یه دختر تازه وارد اومد و کلی اذیتم کردن در حالی که من باهاش ۷ ۹ سال باهاش دوست بودم صمیمیییی حتی بیشتر از خواهر خودم دوستش داشتم هر روز زنگ میزدم احوالش رو می‌پرسیدم کسی اگه میخواست باهاش صمیمی شه نمیذاشتم چون من رو به زهرا و سودا ترجیح داده بود مطمعن بودم که منم یه روز میفروشه البته من باعث جدایی اونا نشدم با سودا که الکی قهر کرد گفت رفته یه مدرسه دیگه زهرا هم دختر خیلییی شلوغ و بدی بود قهر کرد راستش میترسیدم سر منم بیاد 

که منو فروخت خیلی اذیتم میکردن باهم ست میکردن و مثلا میگفتم به اون دختر سوم شخصه که میونه ی مارو بهم زد میگفتم رمز گوشیت چیه رمز گوشیش میگفت تاریخ تولد دوست صمیمی منه هردو هم کنار هن اونم میگفت منم تاریخ تولد ثنا رو گذاشتم 

ببینید میگم بیشتر از خواهر خودم دوستش داشتم لطفا درکم کنید حتی در اون حدی که از کوچیک به بزرگ حتی  هم بهم میگفتن کم به این دختره اهمیت بده آسیب میبینی میگفتن تا به حال دوستای خوبی در این سن رسیدم ندیدم....

لطفا هم نگید سنت کمه نمیفهمی من خیلی هارو راحت میذارم کنار اما خوب این بیشتر از خواهرم برام اهمیت داشت . دلم براش تنگ شده دلم برای قبل اینکه ثنا بیاد و گند بزنه به دوستیمون تنگ شده...‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیام بده فقط بنویس دلم برات تنگ شده همین.ضمناً هیچوقت یک نفر رو مطلق واسه خودتون نخواین.

نمیتونم خیلی غرورم رو شکستن 

و خودمم هر وقت اون اشتباه میکرد من زود میرفتم پا پیش میزاشتم 

نمیتونم برم پیام بدم امکان نداره

ی همین آدمایی به درد جرز لای دیوار میخورن برا اینا داری فکر میکنی؟ارزش قائل میشی؟

من خودم با دوست صمیمیم ک هیچی نبود ک از هم ندونیم یهو کات کرد و خودش بهد ۴ ماه اومد اما اون واقعا دختر خوبیه ک تا الان باهاشم وگرنه اینجور آدما ک آدمو میفروشن به هیچ دردی نمیخورن 

باز خداروشکر من دوستایی پیدا کردم شاید کم باشن و ۲ تا ولی با صد تا اینجور آدما هم عوضشون نمیکنم 

تو هم اعصابتو بعد نریز،آدما برا همین درس دادنا میان میرن

ی همین آدمایی به درد جرز لای دیوار میخورن برا اینا داری فکر میکنی؟ارزش قائل میشی؟من خودم با دوست صمی ...

خوب دوست تو خوب بوده

من نمیتونم بگم این دوستم بد بوده خوبی های زیادی داشته که هنوز به فکرشم 

خوب دوست تو خوب بودهمن نمیتونم بگم این دوستم بد بوده خوبی های زیادی داشته که هنوز به فکرشم

ببین به نظرم ی فرصت برا اینکه دلت راضی شده بده ،ی پیام کوتاه بهش بده یا فقط حالشو بپرس ببین گرم جواب میده یا سرد 

تا حداقل اگه سرد داد بدونی ک تو تلاشمو برا این رابطه کردی و نخواس

ببین به نظرم ی فرصت برا اینکه دلت راضی شده بده ،ی پیام کوتاه بهش بده یا فقط حالشو بپرس ببین گرم جواب ...

نه ولش کن 

قبل کات کردن دوبار ازش پرسیدم چرا بی اهمیت شدی

تازه مامان این ثناهه اومده بود به مامانم گفته بود میونه ی اینارو ثنا نزده ها ناراحت نشم

آخهههههه احمق و بیشعور اگه نزده بود که خودتم نمیومدم این حرفو بزنی😡

نمیگم یبار پیام داد جواب ندادم پی گیر نشد

چون اون قهر میکرد من خودمو آب و آتیش میزدم 

دیگه به زرگ بودن و نبودن ربطی نداره که عزیز دلم 

خیلی میخوان بدونم ثنا به اندازه ی من دوستش داره یا نه؟