2777
2789
گلم اخر سر طلاها رو کجا پیدا کرد کجای خونه بود؟ینی واقعا کسی جتبجا نکرده بود؟چجوری پیدا کرد؟

عزیز خیالت راحت ما کل شرایط برای یه حاج آقا قرآن خون مطمئن گفتیم گفت اگه اینی میگی واقعا باشه اره جن جابه جا میکنه فقط دعا کنی جلو چشمت یا سر جاش یا جای دیگه ظاهر میشه خواهرمم آب داغ بدون بسم اله زیاد قبلا می‌ریخت میگه جن ها اذیت میشن 

والا خواهر مظلومم کل خونه رو مثه اثاث کشی نگا کرد شب آخر تو رختخوابا بین پتوها جایی عقل جن میگن نمی‌رسید پیدا شد

عزیز خیالت راحت ما کل شرایط برای یه حاج آقا قرآن خون مطمئن گفتیم گفت اگه اینی میگی واقعا باشه اره جن ...

چه دعا و سوره ای خوندید پیدا شد؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی گفته بودن خوندم بزن اینترنت دعاهای بازگشت گمشده ولی حقیقت رو بهت بگم هر چی خوندم تا روز سوم پیدا نشد تا اینکه با اون مداحی دلم کامل شکست از ته دل خدا رو صدا زدم گفت من امشب طلاهامو از تو میخوام امام زمان رو مدیون کردم نماز و دعای استغاثه خوندم 

وقتی گم میشه دعای بازگشت گمشده نت بزنی بالا میاد ولی با سوز دل کنارش توسل به چهارده معصوم هم بکن برای مال دزد برده هم یه نماز هست دو رکعتی بعدش ۷۰بار یا معید به ترتیب اول سمت راست بعد پشت بعد چپ بعد جلو بعدش یه دعای نیم خطی هست بزنی نت بالا میاد دستور دقیق این نمازم میبینی چون طلایی بیرون اگه گمشده نظرم اینه هم نماز بازگشت گمشده هم نماز دزدیده شدن بخونی بهتره ولی من تو خونه بود مطمئن بودم دزد نبرده

وقتی گم میشه دعای بازگشت گمشده نت بزنی بالا میاد ولی با سوز دل کنارش توسل به چهارده معصوم هم بکن برا ...

ممنونم عزیزم خداروشکر که طلاهاتون پیدا شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکل به خدا امید به امام حسین فقط بحث مالی نبود ما آبرومون بود خدا رحم کرد

اره عزیزم میفهمم چی میگی خداروشکر مشکلتون رفع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40