2777
2789

روز سوم بود زنگ زد التماس کرد از امامزاده برگرد گریه امونش نمی‌داد به امام حسین قسم میخورم از من بیش‌تر ناراحت بود چون یا باید پیدا می‌شد یا بیخودی انگ می‌خورد و خسارت میداد من این مسولیت سنگین گردنش انداخته بودم اون که نگفت طلا بیار پیش من بذار

غروب جمعه بود با التماس و گریه گفت برگرد وسایل خونم تیکه تیکه میفروشم جور میکنم که برگردی شهرت آبروت پیش شوهرت نره آخه چه جوری پولی میگرفتم پشت هر هزار تومنش با گرسنگی خوابیدن صاحب خونه که نون و نمکش هزار بار خوردم باشه

غروب جمعه امامزاده دعای استغاثه از امام زمان بود و بعدش این آهنگ پخش شد حتما حتما دانلود کنین دل سیر گریه روز جمعه با دعا و نماز استغاثه ان شالله شمام حاجت روا بشین به خدا اولین بار بود تو ناامیدی جواب ماشالله به این شیرینی گرفتم

اومدم تنهای تنها من همون تنها ترینم

اومدم‌ تو این غریبی زیر سایتون بشینم

اومده دوباره اونکه بی قرار و سر به زیره

همه ی حاجتش اینه پای پرچمت بمیره

اومدم‌ با آه و گریه این قشنگ ترین سلامه

همه ی دار و ندارم اشک روی گونه هامه

صورتم خیس بود گفتم امام زمان این دعا و نماز خوندم و صلواتم از طرف پدر و مادرت بهت هدیه میکنم گفتم من تو رو نمیبینم تو منو میبینی مدیونی مدیونی اگه این طلاها تا شب پیدا نشه گفتم خدایا تو از حال من و صاحب خونه خبر داری پول حلال بوده اگه ناامیدم نکنی دیگه روضه امام حسینم نمیام گفتم اگه این طلاها غیب شده جن برده حتی دزد برده که ممکن نبود حتی فروخته و آب شده مگه نمیگی خدام دستم بالای دستاس امشب این طلاها رو صاحب خونه پیدا کنه دوتایی خوشحال بشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نا امیدی کامل زدم بیرون از امامزاده صاحب خونه گفت خسارت میدم امشب برنگردی به شوهرت زنگ میزنم 

منم برگشتم دم در خونه صاحب خونه بودم دیدم صدای گریه شدید میاد شماره صاحب خونه رو گوشیم افتاد گفت برگرد پیدا شده به خدا پیدا شده برگشتم بالا صورت خیس صاحب خونه هیچ وقت یادم نمیره دستاش میلرزید گفت خدایا شکر آبرومو خریدی

خدایا شکرت شکرت شکرت

خدا راسته امام زمان راسته چهارده معصوم توان معجزه به لطف خدا دارن اگه پیدا نمیشد و صاحب خونه با شب گرسنگی کشیدن پول به من میداد تا قیامت خودمو نمیخشیدم

آخه اگه بدونی به چه مرحله ای رسیدیم بعد جواب داد حالا فهمیدم چرا میگن دعای مضطر مستجابه بحث آبرو بود ...

خوشحالم که مشکلت حل سده خاهر

دلت پاکه برا منم دعا کن🙂🤍

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

خدارو شکر.

منم چهار روز پیش خدا بهم و به پنج سالم رحم کرد. کلی نذر کردم . کلی دعا کردم. شکرت خدا که به بچم کمک کردی 

هزاران هزار بار شکرت

همسرم همیشه میگه آبروی آدم مثل جونه آدمه.

از بین رفتن ابرو مثل از دست دادن جون هست

با نا امیدی کامل زدم بیرون از امامزاده صاحب خونه گفت خسارت میدم امشب برنگردی به شوهرت زنگ میزنم 

منم برگشتم دم در خونه صاحب خونه بودم دیدم صدای گریه شدید میاد شماره صاحب خونه رو گوشیم افتاد گفت برگرد پیدا شده به خدا پیدا شده برگشتم بالا صورت خیس صاحب خونه هیچ وقت یادم نمیره دستاش میلرزید گفت خدایا شکر آبرومو خریدی

خدایا شکرت شکرت شکرت

خدا راسته امام زمان راسته چهارده معصوم توان معجزه به لطف خدا دارن اگه پیدا نمیشد و صاحب خونه با شب گرسنگی کشیدن پول به من میداد تا قیامت خودمو نمیخشیدم

خوشحالم که مشکلت حل سده خاهردلت پاکه برا منم دعا کن🙂🤍

والا صاحب خونه باید حلالم کنه شما دعا کنین صاحب خونه که دلش دریاس منو ببخشه با این مسولیت سنگین اذیتش کردم به خدا رو ناچاری بود آدم داستان زندگیش که همش نمیتونه بگه

خدا رو شکر ولی کسی مسئولیت نداره طلاهاتو نکهداره که اینجوری مریضش کنی اونم رفتار شوهرت :/ باز خدا ...

عزیزم تصور کن یه لحظه چه حالی داشتین بحث آبرو بود فک میکنی صاحب خونه گفت خسارت میدم فقط برگرد خوشحال بودم چول طلاها جور شد نه براش نوشتم خسارت نمیخوام خدا بزرگه حتما پیدا میشه گفتم تو نخوری و نپوشی چه خبره طلا من جور بشه گفتم نهایتش اینه دیگه برنمیگردم خونه شوهر برگردم میگه یا خودت دزدی یا خواهرت چون قبول کنین هر آدمی قبول نمیکنه طلا رو میشه جن برداره

عزیزم تصور کن یه لحظه چه حالی داشتین بحث آبرو بود فک میکنی صاحب خونه گفت خسارت میدم فقط برگرد خوشحال ...

درسته عزیزم ولی کاش بجای معتبر بسپاری مثلا بانک اون طفلی هم الان کلی هول و ولا کشیده

این تاپیکو نوشتم چون قبلا زده بودم بچه ها دعا کنین طلاها غیب شده کسی باور نمیکرد جن برداره میگفتن آشنا برداشته مدیون خواهرمم تا زنده ام خدایا توانی بده روزی جبران کنم تا زنده ام شرمنده اشم خودمم حال خوبی نداشتم سرگردون تو امامزاده سه روز بی غذا و خواب و شوهرت زنگ بزنه چرا برنمیگردی 

درسته عزیزم ولی کاش بجای معتبر بسپاری مثلا بانک اون طفلی هم الان کلی هول و ولا کشیده

اصلا به ذهنم نرسید تو نمیدونی روزی سپردم تو چه دوران سختی بودم یا امام حسین خواهرمم حلالم کنه ولی قبول کنین حداقل ذره ای ذره ای سر سوزن به خواهرم زبانم لال شک نکردم گفتن خدایا طلایی از غیب رفته من از تو از غیب پسش میخوام میدونستم خواهرم پاک پاکه

اصلا به ذهنم نرسید تو نمیدونی روزی سپردم تو چه دوران سختی بودم یا امام حسین خواهرمم حلالم کنه ولی قب ...

گلم اخر سر طلاها رو کجا پیدا کرد کجای خونه بود؟ینی واقعا کسی جتبجا نکرده بود؟چجوری پیدا کرد؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️