2777
2789

نصفشو خوردم بعد دیدمش. یچیزای ریزم اندازه نقطه بودن داخل آلو نکنه اونا هم تخمش بوده بره تو شکمم کرم شن😕😭😭حالت تهوع گرفتم😭

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه تخماش باشه، مگه تا این حد مقاومت داره که توی معده زنده بمونه؟

نمیدونم که چطور میگن تو سبزیجات اینا هستش میگن حتما بشورین

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

من یادمه کوچیک بودم، حدودا ده ساله. خونه مادربزرگم داشتم گیلاس میخوردم، گیلاسهاش توشون کرم بود، مادربزرگم میگفت: اشکال نداره. این کرمها کثیف نیستن، از خود گیلاس به عمل اومدن. من هم باور میکردم و میخوردم.😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.