2777
2789

اگه بگه سرکار نرو باید بگی چشم 

اگه بگه با خانوادت کمتر رفت و امد کن باید بگی چشم 

اگه بگه درستو ادامه نده باید بگی چشم

اگه بگه فلان روز بیرون نرو باید بگی چشم 

اگه گفت فلان کار زیبایی رو انجام نده باید بگی چشم 

اگه گفت این لباس رو نپوش باید بگی چشم 

تازه اسم این گوش به فرمان بودن رو هم گذاشتن زندگی مشترک و شعارشون اینه باید تو زندگی مشترک سازش داشته باشیم 

در حالی که این چیزا بیشتر شبیه برده بودن هست تا سازش😐

سازش یعنی باهم زندگی رو بسازین نه اینکه سد راه بشین 

این جور چیزا رو میبینم حس میکنم من از سیاره متفاوتی هستم که امکان نداره این چیزا رو قبول کنم😐

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خو زندگی مشترکه دیگه، زندگی تک نفره نیست.

شاید یکی بخواد ژل بزنه ولی همسرش دوست نداشته باشه و نچرال بپسنده. خب اون خانم اگ گوش نده همسرشو زده میکنه از خودش.

البته تا ی حدی درست نیست ولی خب

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن زندگی مشترک در مقابل این ها چندین و چند کارم هست ما خانوما بگیم آقایون بگن چشم

یعنی تو برا دو تا چشم شنیدن حاضری از ابتدایی ترین حق هات بگذری 

درس خوندن کار کردن خانوادت رو دیدن اینا همه حقته عزیزم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خو زندگی مشترکه دیگه، زندگی تک نفره نیست.شاید یکی بخواد ژل بزنه ولی همسرش دوست نداشته باشه و نچرال ب ...

اون چطور همسری هست بخاطر یه ژل از من زده بشه 

مثلا چون همسر زده میشه من زیبا تر نشم؟ 

من نواقص مو برطرف نکنم 

یکی بینیش مشکل داره و اعتماد به نفسش رو گرفته چرا نباید عمل کنه چون همسر خوشش نمیاد 

خب نیاد 

زنها رو دادن به مردها متاسفانه که مردها حس میکنن برده واسیر میبرن

دقیقا حس میکنم همجنس های خودم این مردا رو پرو کردن و حق به جانب 

اون چطور همسری هست بخاطر یه ژل از من زده بشه مثلا چون همسر زده میشه من زیبا تر نشم؟ من نواقص مو برطر ...

منظورم سلیقه ست . سلیقه همه ژل و عمل نیست. 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یعنی تو برا دو تا چشم شنیدن حاضری از ابتدایی ترین حق هات بگذری درس خوندن کار کردن خانوادت رو دیدن ای ...

نه بد گفتم شاید 

در برابر چشم گفتن ما زمان هایی هم هست که منه خانم بگم میخوام درس بخونم ایشون بگه چشم 

بگم فردا بریم خونه ی مادرم بگه چشم 

بگم میخوام برای تولد مادر این کار رو بکنم بگه چشم 

بگم چقدر خوب میشه اگه فلان کار زیبایی رو بکنم بگن چشم 

پس این همه آدمی که عمل زیبایی میکنن مثلا مجردن؟

یا بعد عمل زیبایی طلاق میگیرن ؟

یا هر کی برن خونه ی مادرشون دعوا میشه ؟ 

بنظر من هرچی فرمان بردار باشی توجه علاقه شوهرم کمتر میشهمن اینطور حس میکنم

باور کن همینه هوا برشون میداره 

این چیزا تو ذات انسان هست 

منظورم سلیقه ست . سلیقه همه ژل و عمل نیست.

با این تفاسیر ازدواج خیلی سخته 😐😁

بستگی به شخصیت ادما داره

اینا کهن الگوشون هرا هست مثلا

ولی من ارتمیسم نمیتونم اینطوری فک کنم

تست کهن الگو رو بده

بعضیا احساس خوبی پیدا میکنن همسرشون مثل رییسشون باشه مرد و زنم نداره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔