2777
2789
عنوان

چقدر در برابر همسراتون صبر میکنید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر میکنم و تغافل تا چرخ زندگی بچرخهمعمولا برای هرچیزی دو سه بار تذکر میدم و بعد دیگه نمیگم

بعدش سِر میشین؟ یعنی به این فکر نمیکنین زندگیتون بسته به کار های اون فرده

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

حتی وقتی خودت میری سمتش؟ خاتوادشون هم اینجورین؟ تو خانواده محبت دیده؟ ۸سال مدت کمی نیست میتونست تغیی ...

نه خانوادش خیلی گرمترن این خودش سرده ،من گرمم اون سرد ، محبت که ندیده بچگی سختی ام داشته اما منم محبت ندیدم و بچگیمم جان فرسا بوده 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
نه خانوادش خیلی گرمترن این خودش سرده ،من گرمم اون سرد ، محبت که ندیده بچگی سختی ام داشته اما منم محب ...

خب بهش محبت کن یه مدت کوتاه نیا مستمر محبت کن به خار هم محبت کنی گل میده اخر

خب بهش محبت کن یه مدت کوتاه نیا مستمر محبت کن به خار هم محبت کنی گل میده اخر

من تا حالا این زندگی نگه داشتم ،محبت کردن چندساله بی چشم داشت که نود درصد مواقع خورده تو ذوقم بغلش میکنم پسم میزنه یا میگم دوستت دارم جواب خاصی نمیده و....

محبت یک طرفه آدمو پیر میکنه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من تا حالا این زندگی نگه داشتم ،محبت کردن چندساله بی چشم داشت که نود درصد مواقع خورده تو ذوقم بغلش م ...

بگردم عزیزم 🥺مطمئنم تو قویی همسرتم دوستت داره ولی با توجه به سختیایی که کشیده دلش سنگ شده ولی واقعا دوستت داره

بگردم عزیزم 🥺مطمئنم تو قویی همسرتم دوستت داره ولی با توجه به سختیایی که کشیده دلش سنگ شده ولی واقعا ...

محیط کارشم خیلی سخته ، اما کلا خوبه آدم یکمم احساسات و عواطف داشته باشه ،اون منو دوست داره هر وقت خواستم برم مانع شده ،حتی گاهی برای برگشتنم خیلی تلاش کرده اما تو زندگی کلا خشکه و سرد

مزدوج نه هنوز ولی بله کار و شغل ندارن

عقد کردین ؟ از این جهت میپرسم که ببینم زندگی مستقلتون جدی شده و آقا هنوز بیخیال هست درباره کار کردن یا هنوز توی مرحله آشنایی هستین ؟ 

باید ببینی دلیل اینکه هنوز کار پیدا نکرده چیه ؟ تنبلیه و بی مسئولیت بودن خودش ؟ درگیریش با یه سری چیزای دیگه مثل درس و مصاحبه و سربازی و اینا ؟ یا غرورش که فقط یه کار بالا رو قبول داره و به کمتر از اون راضی نیست ؟ بسته به اینکه دلیلش چی باشه خوب برخورد شما هم فرق میکنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
محیط کارشم خیلی سخته ، اما کلا خوبه آدم یکمم احساسات و عواطف داشته باشه ،اون منو دوست داره هر وقت خو ...

پس دوست نداره عاشقته متوجهم که چقدر برای زندگیتون هم تلاش میکنه تو میتونی درستش کنی مطمئنم