یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتایی که شوهرم صد درصد مقصره بهش تذکر دادم اما اصلا اصلا زیر بار نرفته تا حالا که ۸ ساله و هر دفعه دست پیش میگیره که پس نیوفته ، هیچ وقت ببخشید نگفته هیچ وقت جمله محبت آمیز نگفته
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
حتی با این شرایطکه گفتم خب زندگیته نمیشه کوتاه اومد میشه؟
اگه بدونم هرچیزی از تعادلش خارج شده چندین باری درحد یکی دوسال تذکر ( از قربون صدقه و محبت تا دعوا و بحث ) میدم اگه همچنان ب کارش ادامه نداد کلا بیخیالش میشم ، جوری ک خودش شک کنه چرا دیگه هیچی برام مهم نیست
افسرده ام ،داغونم ، پر از کینه و خشم و عقده ام ، دلم لک زده برا یه جمله محبت آمیز یا یه نگاه محبت آمیز ، طلاقمم نمیده بچه ام دارم البته کوچیکه ، هر دفعه میگه من کار میکنم برا تو این یعنی دوست داشتن ، دوستت دارم یادم نمیاد آخرین بار کی بهم گفته
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...