2777
2789

در چه جور مسائلی چقدر چند روز 

مثلا کار نکردن چقدر تحمل میکنید 

با دوست بیرون بودن چی 

اگه هی تذکر بدید وبگه چشممم منکه دوستت دارم بازم صبر میکنید؟ یا نه واکنشی نشون میدید اون واکنش چیه؟

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتایی که شوهرم صد درصد مقصره بهش تذکر دادم اما اصلا اصلا زیر بار نرفته تا حالا که ۸ ساله و هر دفعه دست پیش میگیره که پس نیوفته ، هیچ وقت ببخشید نگفته هیچ وقت جمله محبت آمیز نگفته

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
وقتایی که شوهرم صد درصد مقصره بهش تذکر دادم اما اصلا اصلا زیر بار نرفته تا حالا که ۸ ساله و هر دفعه ...

پس ۸سال صبر کردی 

حال روحیت خوبه ؟ عادت کردی؟

حتی با این شرایطکه گفتم خب زندگیته نمیشه کوتاه اومد میشه؟

اگه بدونم هرچیزی از تعادلش خارج شده چندین باری درحد یکی دوسال تذکر ( از قربون صدقه و محبت تا دعوا و بحث ) میدم اگه همچنان ب کارش ادامه نداد کلا بیخیالش میشم ، جوری ک خودش شک کنه چرا دیگه هیچی برام مهم نیست

پس ۸سال صبر کردی حال روحیت خوبه ؟ عادت کردی؟

افسرده ام ،داغونم ، پر از کینه و خشم و عقده ام ، دلم لک زده برا یه جمله محبت آمیز یا یه نگاه محبت آمیز ، طلاقمم نمیده بچه ام دارم البته کوچیکه ، هر دفعه میگه من کار میکنم برا تو این یعنی دوست داشتن ، دوستت دارم یادم نمیاد آخرین بار کی بهم گفته

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اگه بدونم هرچیزی از تعادلش خارج شده چندین باری درحد یکی دوسال تذکر ( از قربون صدقه و محبت تا دعوا و ...

پس خیلی عجولانه رفتار نمیکنی

افسرده ام ،داغونم ، پر از کینه و خشم و عقده ام ، دلم لک زده برا یه جمله محبت آمیز یا یه نگاه محبت آم ...

حتی وقتی خودت میری سمتش؟ خاتوادشون هم اینجورین؟ تو خانواده محبت دیده؟ ۸سال مدت کمی نیست میتونست تغییر کنه

کار نکردن منظورت شغل و درآمد نداشتنه ، یعنی ازدواج کردین و آقا شاغل نیست ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم