2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ استرس داری و ضربان قلبت بالاس پرانول

پرانول یا پروپرانول بعد مدتی مصرف کردن گیرنده های قلب رو طوری بهم میریزه که اگر قطع بکنی ضربان قلبت به 300 هم میرسه و حتی باعث سکته میشه 

پروپرانول داروی ضد افسردگی نیست زمانی مصرف میشه که قلب مدام دچار تپش بشه و تحت نظر متخصص هم باید مصرف بشه 

با این قرص شوخی نکنید

آقا هستم.......................................................................................................

داروهای اعصاب و روان رو هیچ ادم عاقلی سرخود مصرف نمیکنه به طور مثال سرترالین رو با اس سیتالوپرام معمولا مصرف میکنن تا نتیجه ی خوبی بگیرن 

اما اگر همین سرترالین رو با یک داروی دیگه مصرف بکنی تداخل دارویی ایجاد بشه مشکلاتت چند برابر میشه 

هر دارویی هم به هر ادمی نمیفته 

یکی سرترالین میخوره حالش خوب میشه یکی دیگه همونو میخوره حالش خراب میشه 

بهترین دارو ونلافاکسین هست که از سرترالین هم بهتره ولی بعد مدتی مصرف اضافه وزن زیاد با خودش میاره به همراه جوش های پوستی بخصوص روی صورت و روی ابروها و گونه ها 

این قرص ها رو اصلا نباید بدون تجویز متخصص مصرف کرد حتی روانپزشک ها هم موقع تجویز دارو اشتباه میکنن و دارویی میدن که به شما نمیفته و حالت رو بد میکنه و مجبوری دوباره بری جای همون دکتر تا یک داروی دیگه رو جایگزین بکنه و اونقدر ازمون و خطا انجام بدی تا متوجه بشی کدوم دارو بهت میفته 

اینها داروهایی هستن که بعد از 2 هفته مصرف تازه نتایجش مشخص میشه اما کلونازپام هم هست که با مصرف اولین قرص میری توی رویا و بی تفاوت میشی اما وقتی بخوای اونو ترک بکنی بواسطه ی اینکه داخلش هروئین داره عملا نمیتونی ترک بکنی مخصوصا اگر مدت زمان بالای 1 سال مصرف کرده باشی و عوارض خاصی هم نداره بجز اینکه نسبت به همه چی بی تفاوت میشی در حدی که اگر یکی جلوت بمیره متوجه نمیشی و اصلا برات مهم نیست ولی بیشتر این دارو رو برای ادمایی تجویز میکنن که سرع دارن و یا اینکه دو قطبی هستن و اسکیزوفرنی دارن که در طول روز چندین بار مود عوض میکنن

آقا هستم.......................................................................................................

منم شخصیت مرزی ام طبیعی نیستم

خودت نمیتونی تشخیص بدی پزشک میتونه بفهمه اینکه مرزی هستی یا نیستی 

تو داروهای اعصاب و روان اوناییکه دنبال این هستن که بعد 5 تا 10 دقیقه ی اولین بار مصرف قرص نتیجه بگیرن کلونازپام رو انتخاب میکنن البته دیازپام هم هست که اون واقعا بیچاره میکنه ادمو 

اوناییکه میتونن 2 تا 4 هفته صبر بکنن اکثرا میرن سراغ سرترالین یا آسنترا که نسخه ی خارجی سرترالین هست 

کلونازپام و ونلافاکسین و خیلی از داروها حالت نشئگی ایجاد میکنن و همین باعث میشه دائم یا خواب باشی یا گیج و منگ باشی 

اما سرترالین باعث خواب الودگی و گیجی و منگی نمیشه برای همین بهترین داروی اعصاب شناخته شده اما 2 تا 4 هفته زمان میبره که اثر بکنه اونم شانسیه ممکنه به یکی بیفته به یکی نیفته 

پول کجا بود بابا قرص برنج از زعفرون ارزون تره

فکر کنم زعفران از قرص برنج و از فلوکسیتین ارزون تره.

عزیزم همه درد و رنج داریم، دوتا کار انجام میدیم:

سعی میکنیم شرایطمون رو بهتر کنیم،

به خدا توکل میکنیم

تا بتونیم تحمل کنیم.