2777
2789
دقیقا برای منم اتفاق افتاد سرترالین ۵۰ خوردم دو روز تمام نخوابیدم تمام بدنم میلرزید چندین ماه گذشته ...

دقیقا منم سرترالین خوردم چندین ماه رعشه می افتاد بدنم تمام بدنم گز گز میکرد خواب نداشتم یک حالت های عجیب و غریب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یه نفر برا من اینجور نسخه پیجید چندین ماه حالم اینقدر بدبود که دیگه به خودکشی فکر میکردم زندگی ...

اگه ایرادی نداره یکمی بیشتر میگی چی شد؟

میخوام بدونم چه حالتهایی بهت دست داد و برای چی مصرف کردی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دکتر من یه قرص بسیار بسیار ضعیف خواب اور برام تجویز کرد چون خوابم بهم ریخته بود من با همون تا وقتی مصرف میکردم رو هوا بودم، بدون اغراق نزدیک ده ساعت میخوابیدم و باقی روز هم تو هپروت بودم

وقتی بدنت عادت یا نیاز نداره به ضعیف ترین داروها هم واکنش نشون میده. دمنوش های ارام بخش مثل اسطوخدوس یا گل گاوزبان بخور، شربت زعفران هم خوبه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دقیقا منم سرترالین خوردم چندین ماه رعشه می افتاد بدنم تمام بدنم گز گز میکرد خواب نداشتم یک حالت های ...

دقیقاااا منم اینجوری بودم خیلی بده خیلی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

اگه ایرادی نداره یکمی بیشتر میگی چی شد؟میخوام بدونم چه حالتهایی بهت دست داد و برای چی مصرف کردی

من شوهرم مریض شداول تحمل مریضی اونو نداشتم کلافه بودم گفتن سرترالین بخور آرومت میکنه منم خوردم از روزی که خوردم شب تا صبح نخوابیدم یعنی خواب بودم ولی همه صداها میشنیدم یه حالت عذاب آور تو ذهنم هی آهنگ پخش میشدفردا صبحش استرس شدیدمنو گرفت استرس مدام و مزمن یه لحظه آروم قرار نداشتم دلم انگار آتیش میگرفت بدنم رعشه میگرفت فقط گریه میکردم از این حالت ها تو خونه نمیتونستم بمونم فقط میخواستم برم بیرون بیرون هم آروم نبودم البته تمام بدنمم گز گز میکرد استرس شدیدروز به روز بدتر شدم وسواس فکری هم داشتم دائم تو ذهنم با خودم حرف میزنم حرفای بیخود و تکراری من جایی بودم که دکتر درستی در دسترسم نبود اصلا نمیتونستن تشخیص بدن هی سرم میزدن  دیگه رفتم شهر یه دکتری اون گفت برات داروی اعصاب نمینویسم که گرفتار نشی فقط یه قرص آرامبخش ضعیف نوشت گفت خودت حال خودتو خوب کن آهنگ بیکلام بذار برقص چون باکلام میذاشتم برام میشد نوشخوار ذهنی و دیونه میشدم گفت دائم بروبیرون حال خودتو خوب کن نگاه آینه کن سعی کن بخندی بگو حالم خیلی خوبه خدایا شکرت قربونت برم خدا شکرگذاری معجزه میکنه واقعا من معجزشو دیدم 

من شوهرم مریض شداول تحمل مریضی اونو نداشتم کلافه بودم گفتن سرترالین بخور آرومت میکنه منم خوردم از رو ...

یا خدا چه قدر عوارض داشته برات

سرترالین واقعا قرص خیلی خطرناکیه پزشک هم با سختگیری تجویز میکنه...خداروشکر که الان خوبی

یا خدا چه قدر عوارض داشته براتسرترالین واقعا قرص خیلی خطرناکیه پزشک هم با سختگیری تجویز میکنه...خدار ...

آره از این قضیه 5 سال میگذره هنوز هم یاد آوریش برام عذابه چون تحملش برام خیلی سخت بود حتی تا پیش دعا نویس هم رفتم که حالم بدتر شد کابوس های خیلی وحشناک میدیدم شبا بعد از اون هنوزم میگم مگه میشه یه قرص با آدم این کارا رو بکنه

آره از این قضیه 5 سال میگذره هنوز هم یاد آوریش برام عذابه چون تحملش برام خیلی سخت بود حتی تا پیش دعا ...

اگه قرص اعصاب و روان باشه بله میشه...🥲