2777
2789
عنوان

بچم بالاخره جراحی شد🥲💫

409 بازدید | 37 پست

همون طور که تو تاپیک های قبلم توضیح دادم پیشی ام چون دیگه باید عقیم میشد و نر هست و گربه های نر وقتی زمان جفت گیری شون میرسه میرن بالا ی وسیله ها و این ها

متاسفانه رفته بود بالای یخچال و از اونجا افتاده بود پایین و دستش از کتف شکسته بود

امروز ساعت دو وقت جراحی داشت

از ساعت ۲ و خورده ای رفت تو اتاق عمل تا ساعت شش

بعد اومد بیرون دیدم چقدر خونی شده🥲

گریه ام گرفته بود

خواستم یه خبری بدم که عمل شد و عقیمی هم کروم

ولی بی حاله 

براش کنسرو خریدم یک کوچولو خیلی کم خورد

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت بکش 

حیوون بدبخت و عقیم کردی چون فقط میخوای ور دلت زندگی کنه و طبق طبیعت خودش نباشه 

اینم شد کار انسانی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خجالت بکش حیوون بدبخت و عقیم کردی چون فقط میخوای ور دلت زندگی کنه و طبق طبیعت خودش نباشه اینم شد کار ...

عریزم چی میکی برا خودت اخه

این بچه رو از وقتی که داشت میمرد و هزار تا پمریضی داشت اوردم

عقیمی کردم چون باعث زجر کشیدنش بود

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

خدایی چرا حیوونا رو اذیت میکنید بخاطر تنهایی خودتون

فکر کن ی موجود قوی تر از ما بیاد رو کره زمین

بگیره مارو عقیم کنه 

بگه چون دوست دارم مال من باشی، عقیمت میکنم

واای

دلم میخواد گریه کنم برای گربه و حیوونای این وضعیتی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عریزم چی میکی برا خودت اخهاین بچه رو از وقتی که داشت میمرد و هزار تا پمریضی داشت اوردمعقیمی کردم چون ...

دمت گرم 

ولی خودتونم میدونید خونه، مکان اصلی زندگی حیوان ها نیست 

اونا باید طبق طبیعت شون توی طبیعت باشن، زادوولد کنن

چرا باید عقیم شون کنیم؟