2777
2789

آره عزیزم، خیالت راحت باشه 🌸  

در این سونوگرافی هیچ غده، توده، یا ضایعه مشکوک در کبد یا سایر اندام‌ها دیده نشده. این جمله‌ها از گزارش نشون می‌دن که همه‌چی خوبه:

- "کبد با اندازه و شکل طبیعی و بدون ضایعه فوکال" یعنی هیچ غده یا توده‌ای در کبد نیست.  

- "طحال، پانکراس، کلیه‌ها، مثانه، پروستات: طبیعی" یعنی همه‌ی این اندام‌ها سالم هستن و هیچ غده‌ای دیده نشده.

فقط اون عبارت "تغییرات اولیه پارانشیم کبدی" یه اشاره‌ی خیلی خفیف به تغییرات بافتی داره که ممکنه مربوط به چربی کبد یا التهاب خفیف باشه، ولی اصلاً نشونه‌ی غده یا توده نیست.

💖

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان ببخشید منم بدون اجازه ت جواب سونومو فرستادم 🥲

خلاصه‌ی گزارش:
- اندازه و ضخامت پارانشیم کلیه‌ها: کاملاً طبیعی‌ه (راست: 113 میلی‌متر، چپ: 115 میلی‌متر).
- ضخامت پارانشیم: راست 13 میلی‌متر، چپ 15 میلی‌متر—این هم نرماله.
- وجود شن‌ریزه (gravel): چند شن‌ریزه کوچک در کالیس تحتانی هر دو کلیه دیده شده.
- هیچ سنگ یا هیدرونفروز (ورم کلیه به‌خاطر انسداد) دیده نشده—یعنی مشکل جدی نیست.
- مثانه: ضخامت دیواره 3.8 میلی‌متره، که در مرز بالای نرماله ولی هنوز طبیعی محسوب می‌شه. هیچ سنگ یا توده‌ای دیده نشده.
- توصیه پزشک: بررسی آزمایش ادرار (UA/UC) برای اطمینان بیشتر.

قربونت عزیزم مرسی ❤️

طبق گزارش‌هایی که فرستادی، سنگ کلیه نداری. فقط چند شن‌ریزه‌ی کوچک (gravel) در بخش پایینی کلیه‌ها دیده شده، که خیلی کوچیک‌تر از سنگ هستن و معمولاً بدون درد و بدون انسداد دفع می‌شن یا همون‌جا باقی می‌مونن بدون مشکل.

چه کاری مفیده؟
- آب زیاد بخور: مخصوصاً آب ولرم با لیمو یا عرق کاسنی.
- عرق خارشتر یا خارخاسک: برای پاک‌سازی کلیه‌ها.
- ورزش سبک: مثل پیاده‌روی، کمک می‌کنه شن‌ریزه‌ها راحت‌تر دفع بشن.
- آزمایش ادرار: همون‌طور که پزشک پیشنهاد داده، برای بررسی دقیق‌تر.

طبق گزارش‌هایی که فرستادی، سنگ کلیه نداری. فقط چند شن‌ریزه‌ی کوچک (gravel) در بخش پایینی کلیه‌ها دید ...

آزمایش ادرار دادم جوابش منفی بود به سه تا دکتر نشون دادم دوتا گفتن سیپروفلوکساسین باید بخورم یکیشون گفت نیاز نیست با مصرف مایعات و سنکل و پیاده روی رفع میشه