2777
2789

شبتون خوش عزیزان 

درآمد ما از خیلی از خانواده هایی که میشناسم بیشتره یا حتی با بعضی ها برابره اما وضعیت زندگیمون بدتره 

مثلاً می‌خوایم خونه مون رو عوض کنیم نمیشه اصلا جور نمیشه باز اگر هم بخواهیم عوض کنیم باید زیر کلی بدهی بریم 

اصلا هم ولخرج نیستیم فصل به فصل شاید یه مانتو بگیرم کلا سفر و مهمونی و رستوران و ....هم خیلی نداریم 

واقعا برام سواله چرا اینجوریه 

این تو اسلام میگن برکت واسه همین میگیم برکت پول مهم تر از میزانشه واسه برکت پول راه های زیادی هست مثل استغفار و یا دعا و کار های دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزهایی که دارید رو نمیبینین 

من خواهرم درآمد همسرش از ما بیشتره واقعا رستوران و کافه نمیرن اصلا خرج اضافی ندارن لباس هم در حد معقول ولی ما کلی ولخرجی همش کافه رستوران هر ماه به دست لباس میگیرم 

ولی اونا خونه بزرگ و ماشین بهتر و سرمایه بهتری دارن

با پس اندازتون چیکار میکنید؟

شاید اونا جایی سرمایه گزاری میکنن که سود خوبی داره

هرکس پولش رو خرج یه چیزی میکنه مثلا یه سری سر لباس پول خوب خرج میکنن یسری برای سفر یکی غذا و خورد و خوراک یکی آرایش و عمل و زیبایی یکی ورزش 

ببین پولت رو سر چی خرج میکنی 

از خدا بخواه به مالت برکت بده

چجوری؟

اگر منظورتون نماز و دعا هست نمیگم دائم میخونم اما بیشتر اوقات میخونم 

یعنی اونایی که نماز میخونن سر وقت برکت تو زندگی شون بیشتره ؟

این تو اسلام میگن برکت واسه همین میگیم برکت پول مهم تر از میزانشه واسه برکت پول راه های زیادی هست مث ...

میشه تجربه تون رو راجع به افزایش برکت بگین