2777
2789

سلام به پدرم گفتم  با این پولی که فعلا دست هست بیا خونمونو عوض کنیم و بزرگتر بخریم،برگشت گفت نه باید یک خونه برای داداشت بخرم که خواست عروسی کنه نره مستاجری

از اون طرف مامانم آبان ماه رفت380 تومان طلا خرید برای عروسش😐تازه برگشت گف طلاهایی هم که برای خودمه نصفش برای عروسمه😐

خونه مادر بزرگم‌ارث رسیده به مادرم مامانم رفته فروخته مطب خریدن براش😐

بعد من برگشتم گقتم برام ماشین بخرید گفتن‌نه نمیشه،پول عروسی و خرجای داداشته

از اون طرف برادرم 18مهر قراره بره خواستگاري دوست دختررش(چون روز تولدشه)و عروس رفیق صمیمی خودمه و خیلی دوسش دارم 

ولی خانوادم دارن از حدش میگذرن،برای منم خرج میکنن ولی دیگه نه انقد که برای داداشم‌میخوان خرج کنن😐به نظرتون من اشتباه میکنم؟

درضمن پدر مادر من بازنشسته هستن شغل آزاد ندارن که درآمد بالایی داشته باشن بگم بعدا باز میتونن بخرن برام:))

همه ننه ها همینن

چون مخ ندارن

اخرشم عروساشون میرینن به هیکلشون قهوه ایشون میکنن تا بشینن سرجاشون

نمیدونم تو عروس و پسر چی میبینن انقد موس موس میکنن براشون

عین مادر بزرگ من ،عروسای ج ندش حتی راهشم نمیدن بعد این محصولات کل باغشو سبد سبد میچینه برا اونا

یبار از خونه بیرونش کردن😂منم گفتم خوردییییییی ،ریده بودن برات حالا بشین سرجات

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ننه ها همیننچون مخ ندارناخرشم عروساشون میرینن به هیکلشون قهوه ایشون میکنن تا بشینن سرجاشوننمیدون ...

خانواده من میگن ما باید از پسر حمایت کنیم بخاطر پسرمون این کارو میکنیم😐

خانواده من میگن ما باید از پسر حمایت کنیم بخاطر پسرمون این کارو میکنیم😐

یروزی که 💩 بهش میفهمه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏