2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل فرق دکتر و معلم و مهندس و کارگره

🥺😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فرقشون ضخامت و استحکامش هست

از کم ترین به محکم ترین میگم

ژلیش

لمینت

کاشت و کاور ناخن

مانیکور هم یعنی پوست های اطراف ناخنت رو تمیز کنن

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

مانیکور که به مرتب کردن پوست اطراف ناخن میگن

لمینت یکم مواد میذارن رو ناخن خودت و محکم تر میشه، خیلی نمیتونن قد بدن به ناخن

ژلیش هم فقط یه مدل لاکه ک میزنن به ناخن

باید کاشت بزنی

که خودش چند مدل داره و با پودر یا ژل انجام میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ژلیش لاک ناخن که بعد از لمینیت و کاشت زده میشه

لمینیت حجیم سازی بدون قد دهی

کاشت محدودیت فرم ، قد و حجم نداره 

مانیکور هم دورگیری عقب زنی کوتاهی و … که قبل از هرکدوم انجام مبدن

مانیکور فقط مرتب کردن ناخناس

برات سوهان میکشه، پوست اضافه دور ناخنو میگیره همین

ژلیش همون لاکه منتها لاک ژل که موندگاریش بیشتره

و نسبت به لاکای معمولی ضخیم تره

یعنی افزایش قد یا تغییر فرم نداره فقط لاکه

کاشت هم دیگه کاشته

با پودر یا ژل برات میتونه فرم و قد دلخواه دربیاره

لمینت هم یه نوع کاور برای ناخن طبیعیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هرکدومو بخوای انجام بدی اولش مانیکور میکنه برات

ژلیش که همون لاک ژله روی ناخن طبیعیه

برای اونایی که ناخنشون ضعیف و نازک تره لمینت انجام میدن

که یه لایه هست که روی اون لاک ژل میزنن

کاشت هم خودش انواع داره ۱۴ تا مدله

ولی خلاصه بگم برات تیپ میزاره و روش مواد میزاره و لاک ژل باز میزنه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

آخه من خودم ناخن کاری بودم هزار صفحه توضیحات داره هر کدوم 😂

خیلی قشنگ گفتی خدایی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین عشقم مانیکور ناخنتو مرتب میکنه اگه پستی بلند داری و پوست داره تمیزش می‌کنه برات

ژلیش فقط چهار بار میتونی استفاده کنی رو ناخن دست ولی برای پا چون ناخنش محکمه میتونی همیشه انجام بدی و ژلیش فقط لاک ژله و هیچ استحکامی به ناخن نمیده

لمینیت هم ناخنتو محکم میکنه ولی بلند نمیکنه 

کاور میتونی بزنی با پودر نازک تره ولی محکمههه و قد هم میده یا اگر میخوای ضخیم باشه باید با ژل بزنی و بازم میتونی قد بدی بهش

ولی خب کاشت چه با ژل چه با پودر در هر صورت میتونی بلند یا کوتاه باشه

که پیشنهاد من اینه اگه ناخن های خودت قشنگ بلند میشه اول لمینیت کن تا بلند تر شد کاور کن خیلی قشنگیه