2777
2789
عنوان

نویسندگی بیایید بگید

88 بازدید | 19 پست

خانوما من علاقه زیادی به نویسندگی دارم و اکثرا  هم شعر میگم ولی نوشتن بنظر خودم ضعیفه،یه چیز می نویسم احساس میکنم که شاید خوب نمیتونم بنویسم استعداد ندارم اعصابم خورد میشه، بنظرتون چیکار کنم خوب بشه؟ 

اصلا نویسنده داریم اینجا؟ 

تمرین تمرین تمرین

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نویسنده خوبیم

واقعا؟

عزیزم میشه یکی از تاپیکام باعنوان بابام تصادف کرده 

رو بخونی 

فارغ از متن کاری به محتوا نداشته باش 

صرفا قلم و طرز نوشتنم رو بگی چطوره؟

چند نفر تو نی نی سایت وقتی تاپیک میزنم بهم گفتن قلم خوبی داری 

نمیدونم در مقایسه با دیگر تاپیک ها که منطورشون رو نامفهموم میرسونن این حرفو زدن 

یا واقعا استعدادم تو نوشتن خوبه و روش وقت بزارم؟

اگه لطف کنی بخونی تفکیک کنی برام که واقعا قلم خوبی دارم 

یا نه اونا صرفا نظرشون رو گفتن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

باید خیلی کتاب بخونی

و تمرین زیاد کنی

یه دفتر داشته باش همه رو بنویس

هیچکدام رو دور نریز حتی اونایی که دوستشون نداری

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه زمان توی بعضی مراکز کانون‌ پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلاسهای نویسندگی برگزار می‌شد ، فکر کنم حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی هم یه همچین کلاسهایی داشته باشه

خوبه شروع کن توی یه دفتر بنویس

😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

سلام و نور.

بنده نویسنده هستم. مشکل شما کمال‌گرایی هست که بدترین آفت نویسنده و نوشتنه. راهکار خلاصی از این سد نوشتن، آزادنویسیه. آزادنویسی یعنی بدون ویرایش هر آنچه از تصور و خیالتون قصد گذر می‌کنه رو به دام کلمات بندازید و بنویسید.

سلام و نور.بنده نویسنده هستم. مشکل شما کمال‌گرایی هست که بدترین آفت نویسنده و نوشتنه. راهکار خلاصی ا ...

ممنونم که کمکم کردید،دقیقا کمال گرایی رو دارم و سعی میکنم که هرچی به ذهنم میرسه بنویسم به امید خدا

ممنونم که کمکم کردید،دقیقا کمال گرایی رو دارم و سعی میکنم که هرچی به ذهنم میرسه بنویسم به امید خدا

سلام و نور.

تجربیاتی که اوایل نویسندگی کسب کردم کردم آرزو می‌کردم ای‌کاش یکی اینا رو بهم می‌گفت:

۱) نوشتن دلی با نوشتن برای مردم و فروش متفاوته(البته ممکنه اثر دلخواه نویسنده‌ای عام‌پسند باشه ولی استادی پیدا کنید که یاد بده چطور کتاب بنویسید که فروش بره یا ناشر بخره، نه اینکه چطور بنویسید!)

۲) با هزینه خودتون کتاب چاپ نکنید.

۳) نقد و بازخورد بگیرید، چه تو بحث ایده چه تو نثر.

۴) استاد استاد شماست و شما شاگرد، نه مرید! قرار نیست هرچی استاد می‌گه همون باشه، چندین استاد پیدا کنید و از تجربیات اونها استفاده کنید و فقط شاگرد باشید. اگه دیدید تمام تجربیات و دانسته‌های استادی رو گرفتید، برید سراغ استاد بعدی. متاسفانه خیلی‌ها رو دیدم سقف دانسته‌ها و آموخته‌هاشون رو معطوف به استادی کردن و پیشرفت نداشتن.

۵) کتاب خوب زیاد بخونید. کتاب خوب نه هر کتابی‌. کتاب بهترین استاده‌‌.

۶) سقف آرزوهاتون رو ببرید بالا. اینکه رمان بنویسید و تو تلگرام و سایر پیامرسان‌ها منتشر کنید هنر نیست، اینکه رمانی بنویسید که تو فلان نشر معتبر چاپ شه هنره‌. 

۷) دورهمی خوب نویسندگی پیدا کنید. (اگر نیاز داشتید پیام بدید معرفی کنم.)

۸) از نقد و کتاب غافل نشید. دوبار گفتم ملکه ذهنتون شه‌.

چکیده آنچه که آموختم، امیدوارم به دردتون بخوره‌

قلمتون سبز

یاعلی