2777
2789
عنوان

نویسندگی بیایید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 19 پست
سلام و نور.تجربیاتی که اوایل نویسندگی کسب کردم کردم آرزو می‌کردم ای‌کاش یکی اینا رو بهم می‌گفت:۱) نو ...

خیلی ممنونم واقعا مفید بود حرفاتون

شما کلاس نویسندگی خوب سراغ دارید؟و خودتون چجور کتاب هایی میخوندید که خوب بود؟ 

برای چاپ و پیدا کردن ناشر خود استاد کمک میکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم واقعا مفید بود حرفاتونشما کلاس نویسندگی خوب سراغ دارید؟و خودتون چجور کتاب هایی میخوندید ...

برای شروع کلاس‌ها و گروه استاد فروغیان (مدرس خاطره‌نویسی) خیلی عالیه. چون پایه یادگیری  و براتون تفکیک کرده و به زبان ساده بهتون یاد می‌ده. در ادامه سایر گرو‌ها و آکادمی‌ها بهتر هستن.

ناشر هم راه بیافتید پیدا می‌شه. می‌تونید برای پذیرش آثار انتشارات بفرستید یا خودتون چاپ کنید‌.

من چون نمایشنامه و فیلمنامه هم می‌نویسم، آثار شکسپیر زیاد می‌خونم و تحلیل می‌کنم‌. برای شروع به نظرم از آثار ایرانی بهره ببرید بهتره‌. مثلا جلال آل احمد یا هدایت. 

اگر هم خواستید لینک گروه‌ها و دوره‌ها رو در اختیارتون بذارم، شخصی بهم پیام بدید آیدی بدم.