2777
2789
عنوان

جاریم رژلبمو بدون اجازه برداشت😐🤒حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 46 پست
منم حساسم به وسائلهای شخصیم خوشم نمیاد کسی برداره

خیلی کار زشتیه یکی برداره اونم بدون اجازه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندادم اینارو دید نامزدم داد بهم

رو نده بهش.باید رک و محکم میگفتی نامزدم خریده هدیه است اگه هدیه نبود حتما میدادم به تو.میگفتی از رنگ اینا خوشش اومده حتما دوست داره من براش بزنم و این رنگو رو لب من ببینه نه رو لب تو

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

منو جاریم همیشه از وسایل هم میگیریم برای آرایش مث رژ کرم مداد ریمل من ک حساس نیستم اونم اینطور ن ...

ابنجوری ماهم وقتی جایی با هم بریم هستیم باهم

ولی نه اینکه کلا برداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

قاطع برخورد کناز اول وا نده

چجوری الان گذشت🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به جز مامانم و خواهرم با هیشکی صمیمی نیستم ولی اون خودش باهمه راحته و صمیمیهدوسش دارم ولی این کار ...

نمیتونم بگم اشتباه بود یا درست شاید موقعیت جوری بوده که نتونستی چیزی بگی ولی برای دفعات بعدی حواستو جمع کن.میخوای ناراحت نشه با خنده بگو فلانی جان اینا هدیه و ارزشمنده  نمیشه ببخشم خودم بعدا جایی دیدم واست میخرم

نده که عادت نشه براش

اون برداشت

الان چکار کنم عادت نگنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابنجوری ماهم وقتی جایی با هم بریم هستیم باهمولی نه اینکه کلا برداریم

اها  حواسم نبود  برداشته برای خودش ؟ پس حق داری  ازش پس بگیر  بگو خودم  لازم دارم اگ میخای  پولشو بده

اللهم عجل لولیک الفرج
چه پرروعه ولی خب سعی کن با هر نوع ادمی توی دور و اطزافت کنار بیای شاید بنده خدا خودش چنین رفتاری رو ...

اره خب قصدش بد نبود مدلشه این رفتارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها حواسم نبود برداشته برای خودش ؟ پس حق داری ازش پس بگیر بگو خودم لازم دارم اگ میخای پولشو بد ...

الان دیگه نمیشه بگیرمش

ولی چکار کنم عادت نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برداشت برا خودش؟؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40