2777
2789

خونه مادرشوهرم بودم نامزدم دوتا رژ گرفته بود واسم داد بهم تو حیاط بعد جاریم دید گیر داد یکیو باید بدی من….هرچی میخواستم بپیچونمش نشد دیدم خیلی پیلس گفتم ببینم کدوم قشنگتره اونو برمیدارم واسه خودم اصلا ازم نپرسید اونی که قشنگترو بودو برداشت واسه خودش

الان کیترسم بعد اردواجم همینجوری کنه باهام🤒  

دختر خوبیه باهام دوستمه ولی من خوشم نمیاد یکی وسایلمو برداره

به خصوص وسایلی که مامان بابا و نامزدم میگیرن واسم حساسم روشون خیلی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ندید بدیده واقعا!

باهاش سنگین باش حدشو بدونه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

منم حساسم به وسائلهای شخصیم خوشم نمیاد کسی برداره

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

چه پرروعه  ولی خب سعی کن با هر نوع ادمی توی دور و اطزافت کنار بیای شاید بنده خدا خودش چنین رفتاری رو بد نمیدونه یعنی اگه توهم همچین کاری کنی بدش نیاد  درنتیجه قصد بدی نداشته و این حوبه 

یکم پرروئه حواست باشه باهاش صمیمی نشی

من به جز مامانم و خواهرم با هیشکی صمیمی نیستم 

ولی اون خودش باهمه راحته و صمیمیه

دوسش دارم ولی این کارش رو مخم بود

کارم اشتباه بود که رژو برداشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

هیچوقت وسایلاتو بهش نشون نده

ندادم اینارو دید نامزدم داد بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری

چکار کنم به نظرت

دیگه اینقدر راحت نباشه باهام

نمیخوام بد هم باشه باهام

1
5
10
15
20
25
30
35
40