2777
2789
عنوان

شب‌ها

91 بازدید | 12 پست

شب‌ها احساسات شدیدتر هستند

من الان حس گرگینه‌ای رو دارم که با نور ماه کامل  قاطی می‌کنه با این تفاوت که من کلا با شب شدن و اومدن ماه حس خستگی و بی‌انگیزگی  وترس و... دارم 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا پس من تنها نیستمتو چه حسی داری؟

شقیقه هام درد میگیره

آدرنالینم میره بالا

حس میکنم به این دنیا تعلق ندارم

یهو ۳ ثانیه ۳ ثانیه موقعیتم یادم میره

و فکرای چرت و پرت میکنم

فقط تبدیل نمیشم. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

شقیقه هام درد میگیرهآدرنالینم میره بالاحس میکنم به این دنیا تعلق ندارمیهو ۳ ثانیه ۳ ثانیه موقعیتم یا ...

اوه 

البته منم خیلی حس خستگی دارم.

دلم نمی‌خواد هیچ کاری کنم از آینده وحشت دارم در حالی روز کلی برای اهدافم تلاش میکنم شبا دلم میخواد اصلا اتفاق نیوفته😐🚶

اوه البته منم خیلی حس خستگی دارم.دلم نمی‌خواد هیچ کاری کنم از آینده وحشت دارم در حالی روز کلی برای ا ...

من همون روزم تلاش نمیکنم. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

هی نمیدونممیترسمدلم قرص نیسنمیدونم چی میخوام

خب حق داری شرایط جوریه آدم نمی‌دونه چی میشه و ناامید میشه

ولی شروع کن حداقل می‌دونی تلاشت رو کردی و اینکه از مسیر لذت ببر. چون رسیدن به هدف خیلی هم جذاب نیست حتی اگه نرسیدی هم مهم نیست