2777
2789
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1086436 بازدید | 1596 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.ممنون از تاپیک مفیدتون.من همیشه از دستور کانوکشن برای پخت انواع کیک(اسفنجی-هویج-شکلاتی خیس-میوه ای-گردویی-...) و شیرینی(کشمشی-نخودی-...) استفاد ه میکنم.با همون دما و زمان فر معمولی.خیلی هم خوب میشه.
اما از تاپیکتون خیلی چیزا رو یاد گرفتم .دستتون درد نکنه.
الهی به امید تو!
اینم دستور کیک هویج و دارچین:

تخم مرغ 4 عدد
شیر نصف لیوان
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
هویج رنده شده 4 عدد
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف لیوان
شکر 1 لیوان سر خالی
وانیل کمی
گردو نصف لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری

فر رو روشن میکنیم با حرارت 180 تا گرم بشه(pr-h)
شیر و روغن و تخم مرغها رو دونه دونه با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم بعد هویج رو اضافه میکنیم و در اخر مواد خشک (شکر،دارچین،وانیل،جوش شیرین،بیکینگ پودر و آرد) رو اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم نه باهمزن.
در اخر هم گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم و مخلوطشون میکنیم و تو
قالب میریزیمش و تو فر به مدت 45تا 40 دقیقه میزاریم تا بپزه .(convection 180)

الهی به امید تو!
سلام خانومای گل لطفا اگه ایراد نداره یه دعوت نامه هم برای من بفرستید 4 ساله سولاردم دارم اما غیر از یخ زدایی کاری دیگه بلد نیستم کمک
دختر نازم روز 23 خرداد اومد تو بغلم.. خدا جونم خودت همیشه مواظب الینا جونی من باش