2777
2789
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1086452 بازدید | 1596 پست
سلام.این تاپیک برای من خیلی مفید بود دستتون درد نکنه...هر موقع چیزی تو سولاردوم درست میکنم دعاتون میکنم،چون تا حالا فقط توش نون و غذا گرم میکردم.
اولین بار کیک لیوانی که دستورشو گذاشته بودین درست کردم عالی شد،این دفعه هم کمپوت درست کردم باز هم عالی شد...بیشتر از من شوهرم ذوق زده شد.چون همیشه میگفت چرا تو سولاردمت هیچی درست نمیکنی....

یه سوال برام پیش اومد خوشحال میشم کمکم کنین.
این دفعه با پودر کیک اماده رشد کیک درست کردم گذاشتم تو سولاردم با پایه کوتاه. Conv. دمای 180.زمان روی دستور کیک نوشته بود 45 دقیقه گذاشتم.پیش گرمایش هم دادم 15 دقیقه با همین گزینه.
ولی مشکلم این بود که بعد از یه ربع شروع کرد به ترک خوردن روی کیکم.بعد از 20 دقیقه stop زدم که کیکمو چک کنم چون روش طلایی شده بود چنگال زدم دیدم پخت...کیکو در اوردم از فر چون اگه تا پایان 45 دقیقه میموند میسوخت...
سوالم اینه چرا کیکم روش ترک خورد و باز شد؟
مگه conv کاره فر گازی رو نمیکنه؟پس چرا تو زمان کمتری کیک اماده شد؟
از این به بعد از چه فرمانی برای کیک اماده استفاده کنم؟
ببخشید سرتونو درد اوردم.
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
باسلام ممنون بابت تایپیک مفیدتون من ماکروفر ندارم نمیدونم چه مارکی بگبرم می خواستم بپرسم ماکروفر بهتره یااون تستر به نظرتون سولاردم بگیرم بهترهاخه سولاردم ال جی قیمتهای مختلفی داره باچه قدرتی بگیرم ممنون
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام فندق جون و بقیه دوستان!
واقعا تاپیک فوق العاده عالی ای زدید خدا خیرتون بده همیشه دعاتون میکنم.
من فقط یه مشکل دارم اونم با ظروف کیک ه!!!!ممنونتون میشم اگه جواب بدید.
میخواستم بپرسم توی این قالبای کیک ک شبیه قالبای ژله است با این تفاوت ک رگه رگه نداره(جنسش هم فکر کنم آلومینیومی باشه) میشه توی سولاردام تویconv استفاده کرد یا نه؟؟؟؟
دخترم...خوش اومدی ب جمعمون
مرمری
بعضی قالب های کیک حتی سرامیکی ها و بعضی فلزی ها رو نمیشه توی مایکروفر گذاشت.باید ببینی روی خود قالب یا نوشته های بسته بندیشون چی نوشته من 2مدل دارم هر دوشون توی بسته بندیش نوشته بود نباید توی مایکروفر بره
Lilypie - Personal pictureLilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
لیندرا جون
من خیلی از پودرای اماده برا کیک تو ماکرو ویو پختم و خیلی خوب میشه
٤٥ دقیقه خیلی زیاده حتما میسوزه
تو اموزش ها ٣ روش پخت کیک رو گذاشتم که خودم از روش دوم استفاده میکنم که بدون سه پایه هم هست کسکن هم هر کی خورده تعریف کرده

راستی نمیدونم تو اموزش ها گفتم یا نه ولی برای اینکه کیک تون به ظرف نچسبه اول ظرفتون رو سلفون بکشین ( من تو سلفون هم یه کم چرب میکنم) بعد کیک اصلا اصلا نمیچسبه

خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)

دستورات من بر اساس کلاس اسپزی با ماکرو ویو
و همشون رو اونجا تست کردم خیلی خوب بود ولی بعضی هاشون رو من خودم هنوز امتحان نکردم مثل این غذا ولی اونجا که تست کردم عالی بود

چیکن استراگانف:

مواد لازم :
فلفل دلمه ای خلال نازک ، سینه مرغ خلال، هویج خلال شده ، از هر کدام ١/٢ لیوان
قارچ خرد شده ١/٢ لیوان
اب ١/٢ لیوان
خامه ١/٢ لیوان
پیاز داغ ٢ ق غ
روغن، ادویه، زرچوبه ، فلفل ، نمک واب مرغ به مقدار نیاز

طرز تهیه:
سینه مرغ خلال را به همراه ادویه ، پیاز داغ ، هویج و اب را با هم مخلوط کرده ماکرو ٩٠٠ وات ١٠ دقیقه با درپوش
بعد فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده ٩٠٠ وات ٣ دقیقه با درپوش
سپس خامه و اب مرغ را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم ماکرو ٩٠٠ وات ٣ دقیقه بدون درپوش
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
حلیم بادمجان:

مواد لازم :
بادمجان : ٢ کیلو
برنج ٢ لیوان
عدس : ١ لیوان
پیاز : ١ عدد
سیر: ٣ حبه 
کشک :١ لیوان 
 گردو ریز خرد شده: ١/٢ لیوان  
روغن : به مقدار لازم 
نعناع داغ : به مقدار لازم 

بادمجان ها را به روغن اغشته کرده ماکرو٩٠٠ وات ٥ دقیقه سپس ٨ الی ١٠ دقیقه روی  سه پایه بلند گریل میدهیم تا برشته  شود
 نکته : روش بالا برای ماکرو ویو معمولی میباشد و کسانی که سولاردام دارن با این روش تهیه کنن( بادمجان ها را اغشته به روغن کرده و روی سینی فلزی هود دستگاه میچینیم و co-4 با ماکرو صفر وات ٨ الی ١٠ دقیقه زمان میدهیم) 
عدس ها را از قبل خیس کرده در ظرفی ریخته با درپوش ٩٠٠ وات ٥ دقیقه  بعد اینتر را میزنیم و باز ٦٠٠ وات ١٥ الی ٢٠ دقیقه زمان میدهیم ( با درپوش) 
نکته :  وقتی میگوییم زمان ١٥ تا ٢٠ دقیقه ابتدا باید ١٥ دقیقه زمان بدهیم و ٥ دقیقه ی بعد را کم کم و در صورت کافی نبودن زمان پخت بدهیم 
برنج را ( دستور پختش رو تو صفحات قبل گذاشتم ) پخته و سپس با  بادمجان ، پیاز داغ ،عدس مخلوط کرده  و به خوبی میکس کنید و در اخر کشک، نعنا داغ و گردو را اضافه کرده ٩٠٠ وات ٥ دقیقه با در پوش زمان میدهیم 

نکته : در پوش نباید خیلی کیپ بأشد باید جوری بأشد که هوا بتواند یه راحتی از ظرف خارج شود (البته تو صفحات قبل به کامل توضیح دادم )
دسر موس قهوه ( با قالب در میاد )
مواد لازم :
زرده تخم مرغ : ٤ عدد
شیر : یک و نیم لیوان
شکر :١٠٠ گرم
قهوه : ١ ق غ
پودش ژلاتین : ٤ ق غ
خامه سفید : مقداری

شیر را در ظرف پیرکسی ریخته ٩٠٠ وات ٢ تا ٣ دقیقه بعد شکر و قهوه را اضافه کرده و مرتبا هم میزنیم زرده ها را هم جدا زده و به شیر و قهوه اضافه میکنیم ژلاتین اب شده ( اب کردن: پودر ژلاتین با کمی اب ١٨٠ وات ماکرو ٢ تا ٣ دقیقه یا بخار کتری) را اضافه کرده خوب هم میزنیم و بعد خامه را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و ٩٠٠ وات ١ الی ٢ دقیقه زمان میدهیم و باید خوب هم بزنیم
سپس ظرف مخصوص را با اب سرد خیس کرده و در ظرف میریزم ودر یخچال زمان میدهیم

هنگام سرو از ظرف در میاوریم
کاستارد( از قالب در نمیاد و داخل خود ظرف سرو میشود)
مواد لازم :
شیر : یک و یک دوم لیوان
پودر قند الگ شده: ١/٢ لیوان
ارد: ١ ق س
زرده تخم مرغ:٢ عدد
کره:١ ق س
وانیل:١/٤ ق چ
نشاسته ذرت:١ ق س

طرز تهیه:
ارد و نشاسته ذرت و پودر قند رادو ١/٢ لیوان شیر کم کم حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کرده٩٠٠ وات ٤ دقیقه و در این فاصله چندین بار هم میزنیم تا غلیظ سود سپس زرده ها را جدا می زنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم (باید جوری زرده ها را اضافه کنیم تا تخم مرغ ها نبندد) بعد ٩٠٠ وات ١ دقیقه قبل و بعد کره را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و در ظرف میریزیم و در یخچال میگذاریم

این دسر خیلی خوشمزه و شیرینه اگردوست ندارید شیرینیش رو کمی کمتر کنید
نوش جان
خورشت قیمه:

مواد لازم:
گوشت مغز ران ( پخت سریع تری دارد ) گوسفندی: نیم کیلو 
پیاز سرخ شده :١ عدد بزرگ
رب: ٢ ق س
لپه:١٥٠ گرم 
لیمو عمانی ( با چاقو شکاف داده شده):٣ عدد
سیب زمینی:٢ عدد بزرگ
نمک و زردچوبه و دارچین : مقداری

گوشت را به همراه پیاز داغ و ا١ لیوان اب  ، رب، لپه و زرد چوبه و کمی روغن ٩٠٠ وات ٢ دقیقه بدون در پوش بعد لیمو أمانی را اضافه کرده و اب خورشت را اندازه میکنیم ( در نظر داشته باشید نسبت به پخت روی اجاق گاز اب خیلی کمتری می خواهد) سپس با در پوش  داخل ماکرو فر معمولی ٥٤٠ وات ٢٠ دقیقه ( و داخل سولار دام ٦٠٠ وات ٢٠ دقیقه)  بعد از این تایم کمی روغن : زعفران، دارچین و فلفل به خورشت اضافه کرده با درپوش ٦٠٠ وات ٥ دقیقه( در صورت نیاز  با احتیاط زمان پخت را بیشتر کنید )
نکته : ١- لپه حتما باید از قبل خیس شود 
٢- در صورتی که اب خورشت زیاد بود بین مرحله دوم و سوم ٦٠٠ وات ١٠ دقیقه زمان میدهیم  و در پوش را هم نمیگذاریم
سرخ کردن سیب زمینی

٢ عدد سیب زمینی بزرگ را خرد کرده و ان را به روغن اغشته کرده ( بدون نمک) در سینی پیرکس ریخته 
مرحله اول ماکرو ٩٠٠ وات ٥ دقیقه 
سپس ظرف را روی سه پایه بلند گذاشته  : از ترکیب گریل با ماکرو ٣٦٠ وات ٨ الی ١٠ دقیقه زمان میدهیم و در  دستگاه سولاردام  سیب زمینی  را در سینی پیرکس ریخته  اغشته به روغن کرده و روی سینی فلزی خرد دستگاه میگذاریم و  از ترکیب co4  با ماکرو ٣٦٠ وان ١٥ دقیقه زمان میدهیم 
خورشت الو اسفناج: 

مواد لازم :
اسفناج : ١/٥ کیلو
الو بخارا: ٣٠٠ گرم
روغن :٢٠٠ گرم
پیاز سرخ شده : ١ عدد بزرگ
سینه مرغ :٢ عدد
نمک و فلفل: مقداری
زعفران سائیده شده : نصف ق چایی خوری 
ابلیمو : ١ ق چ
اب:٢ لیوان
روغن :٣ ق غ
شکر : مقداری( در صورت دلخواه)

اسفناج خرد شده را با روغن مخلوط کرده ١٠ دقیقه ٩٠٠ وات بدون در پوش تفت میدهیم ( باید چند بار هم بزنیم )سپس مرغ  شکاف داده شده  ،پیاز داغ ، الو  و اب را اضافه کرده  با درپوش ٩٠٠ وات ٢٠ دقیقه ( بین کار ١ تا ٢ بار هم میزنیم)  بعد ابلیمو و زعفران و در صورت دلخواه شکر ( که طعم غذا را به جای ترش ، ملس میکند ) را اضافه میکنیم ٦٠٠ وات ٥ الی ١٠ دقیقه با در پوش
( در دستگاه های غیر از سولاردام : ماکرو ٥٤٠ وات ٥ الی ١٠ دقیقه)

نکته : اگر به جای گوشت مرغ از گوشت ران گوسفندی استفاده مدرید ماکرو ٦٠٠ وات و دمان را هم نسبت به مرغ قدری اضافه میکنیم تا گوشت بپزه
خورشت قورمه سبزی 

مواد لازم: 
لوبیا قرمز :١ لیوان 
سبزی قورمه :٢ کیلو 
پودش لینو أمانی:٢ق م 
ابلیمو: مقداری
گوشت راسته ی گوسفندی: نیم کیلو
پیاز سرخ شده : ١ عدد بزرگ
نمک و زردچوبه : مقداری
روغن ٢٠٠ گرم

سرخ کردن سبزی:( در حین پخت چند بار  هم میزنیم)
مرحله اول ماکرو ٩٠٠ وات ٨ الی ١٠ دقیقه و سپس روغن را اضافه کرده ٩٠٠ وات ١٣ الی ١٥ دقیقه 

لوبیا( حتما از قبل خیسانده شود ) را با ٢ لیوان اب ماکرو ٦٠٠ وات ٤٠ دقیقه با در پوش( در دستگاه های غیر از سولار دام  ماکرو ٥٤٠ وات ٤٠ دقیقه) سپس جداگانه گوشت ،پیاز داغ و کمی روغن  و ١ لیوان اب رادو ظرف ریخته ماکرو ٩٠٠ وات ٢ دقیقه  بدون در پوش سپس ماکرو ٦٠٠ وات ٢٠ دقیقه با درپوش زمان میدهیم  بعد سبزی سرخ شده و لوبیا پخته شده با حدود ٢/٥ لیوان اب  اضافه کرده  با در پوش ٦٠٠ وات ٢٠ دقیقه زمان میدهیم  سپس کمی نمک و پودر لیمو و ابلیمو را اضافه کرده  ٦٠٠ وات ٥ دقیقه  با درپوش

نکته : در مورد لوبیا اگر با زمان اول پخت کاملا پختش بود ٢ دقیقه اخر اضافه میکنیم و اگر نیم پز بود ٥ الی ١٠ دقیقه اخر اضافه میکنیم
٢-که در تمام زمان های داده شده از زمان کمتر شروع میکنیم و اگر غذا نپخت کم کم زمان را اضافه میکنیم