2777
2789
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1086429 بازدید | 1596 پست
سلام

بچه ها شما چطوری برنج با سولاردوم داغ میکنید که خوب خوب داغ بشه البته منظورم برنج با حجم بالاست؟

چه برنامه ای بهش میدید؟آب روی برنج میریزید یا نه؟
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
neda 63 عزیز ممنون از توجهت . سوال دیگه ای هم از دوستای خوبم داشتم غذا رو با چه حجمی میشه تو سولاردوم پخت ؟ مثلا سیب زمینی سرخ کرده و برنج و... ببینم فیش برق خانومایی که زیاد از این وسیله استفاده میکنن نجومی شده یا اینکه تاثیر انچنانی در مصرف برق نداره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها تا نیم کیلو و بعضی غداها هم تا 700-800 گرم.باید برم خونه ببینم.
درباره هزینه برق : تا اونجائی که از خود مایکروویو استفاده میکنی هزینه زیادی نداره. ولی از قسمت فر برقیش که استفاده کنی زیاد میشه.
فندق جان مرسی از تاپیکی که زدی......جواب خیییییییلی از سوالاتم رو اینجا پیدا کردم.........قصد دارم تمام مطالبت رو پرینت بگیرم......که راحتتر استفاده کنم و همیشه دم دستم باشه.
از دستورات پرنیان جون هم خیلی خیلی ممنونم....

ماهی:

combi1 -مایکرو 180 - 15 الی 20 دقیقه: 8 الی 10 دقیقه یک طرف-8 الی 10 دقیقه طرف دیگر

در پایان هر طرف 5 دقیقه یا بیشتر (به دلخواه) گریل شود
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذا خوری سرپر آرد
4 قاشق شکر
وانیل کمی
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

سفیده و زرده رو جدا کرده و سفیده رو اینقدر بزنید که سفت شود سپس زرده رو با شکر اینقدر بزنید که کرم رنگ شود بعد کم کم آرد و وانیل و بیکنگ پودر رو که از الک رد کردید به زرده اضافه کرده و سپس سفیده رو با بقیه مواد آرام هم بزنید طوری که کف سفیده نخوابد.
سپس دکمه conv رو زده و 16 دقیقه زمان به دستگاه بدهید.پایه کوتاه فلزی هم یادتون نره.
دقیقا مزه کیک تولد (کیک اسفنجی) رو میده.میتونید با خامه روش رو تزئین کنید.
من دیشب درست کردم عالی شد.