2777
2789
عنوان

آیا با این شرایط بچه دوم میارین

6092 بازدید | 288 پست

من 34 سالمه ... ی دختر 7 ساله دارم که مدتیه دائم برای خواهر برادر گریه میکنه و واقعا تنهاست.. خودم و همسرم کارمندیم ماهانه حدود 80 تومن با هم درآمد داریم خونه و ماشین هم داریم و از نظر مالی نه خیلی ولی تا حدودی از پسش برمیایم ولی میدونم اونجوری که به دخترم رسیدگی میکنم از نظر مالی دیگه به دو تا نمیتونم ... تو شهر غریبم و هیچکس هم ندارم بابت کمک و همین یکی رو به هزار سختی بزرگ کردم و واقعا در توانم نیست از طرفی دخترم به شدت تنهاس نه فامیلی نه دوستی داریم هیچی دلم براش میسوزه من تصمیمم 100 درصد تک فرزندی بوده ولی با التماس های دخترم دارم مردد میشم از طرفی هم انقدر اذیت شدم اصلا دلم نمیخاد دوباره ی نوزاد از اول بزرگ کنم 

آره بیار

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگ کردن دوتا بچه راحت تراز یکیه. چون اونا باهم بازی میکنن و لازم نیست تمام وقت مشغول نگهش داری

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

کلاس اول رو تموم کرده یا می‌خواد تازه شروع کنه. ؟

الان به نظرم شرایط خوبی دارید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست