2777
2789

کوچیک بود بخاطر قطره واکسن رو دندونش ریختن یا شایدم بخاطر قطره اهن ۴ تا دندون جلوش خراب شدن الان که ۴سال نیمشه دندوناش نصفش پوسیده شده به نظرتون بکشم بهتره یا خودشون میوفتن چون میترسم نصفش بشکنه بیوفته بقیه اش زیر لثه بره و موقع دندون جدید در اوردن اذیت بشه .۸ تا دندون خراب داره ۴ تا هم آسیاباش خرابه همش گریه میکنه که درد میکنن 

ببر درست کن 4 ساله برا کشیدن خیلی زود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خسته نباسی عزیزم باید ببری دندانپزشکی 

داداش منم  کوچولو بود بردیم دندون پزشکی گفت اینایی خرابن باید کشیده شن 

چند تایی هم ترمیم کرد 

یادمه گفت تا زمانی ک بیفتن خیلی طول میکشه و ممکنه دندونهای کناری هم خراب کنه و آبسه و عفونت بده 

به هر حال نمیشه همینطور بیخیالشون باشی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم تقریبا سه سالشه چهارتا جلویی پوسیده شدن یکی شون شکسته،یکی دیگه شونم لب پر شده😐🤐

دکترم بردم گفت ولش کن چهار سالگی بیار عصب کشی کنیم با بیهوشی،منم شوهرم حساس میگه ولش کن همین مونده بلای بدتر سرش بیاد....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پسر منم تقریبا سه سالشه چهارتا جلویی پوسیده شدن یکی شون شکسته،یکی دیگه شونم لب پر شده😐🤐دکترم بردم ...

من چون خودم فکم کوچیک بود دندونای داعمیم وقتی دراومد مادرم اینا توجه نکردن یا سر خسیسی .دندونای داعمیم بزرگ بودن توی لثه صاف در نیومدن همه کج وج دراومدن الان بین درست کردن و کشیدن چون میخام بعدا دندونای جدیدش صاف در بیاد ب نظر خودم بکشم بهتره خودشم همش گریه میکنه ک درد میکنه دندونم 

پسر منم تقریبا سه سالشه چهارتا جلویی پوسیده شدن یکی شون شکسته،یکی دیگه شونم لب پر شده😐🤐دکترم بردم ...

معلوم نیست چی میریزین توی شربت و واکسنای بچه های طفل معصوم ک این بلا سرشون میارن .برای دختر دومم قطره اهن یه قطره هم ندادم بخوره الان ۲سالو نیمشه یدونه هم از دندوناش خراب نیست ولی بچه اولم و آگاه نبودم از این چیزا خراب شدخ طفلی دندوناش

من چون خودم فکم کوچیک بود دندونای داعمیم وقتی دراومد مادرم اینا توجه نکردن یا سر خسیسی .دندونای داعم ...

آخه دندون جلو نداشته باشه تا هفت سالگی 

من نمیتونم این جوری ببینمش😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

معلوم نیست چی میریزین توی شربت و واکسنای بچه های طفل معصوم ک این بلا سرشون میارن .برای دختر دومم قطر ...

من والا قطره ی خارجی دادم 

گفتن بخاطر شیر شبه 

هرکاری کردم نتونستم از شیر شب بگیرمش بیخیال شدم

خیلی خراب شدن یه جوریه اگر با دست فشار بدم دندونشو احتمال این که از وسط نصفه بشه کنده بشه هست خب

چرا دیر به فکر افتادیم

بازم حالا ببر متخصص یه راهی داره مخصوصا که کم کم اون دندون های آسیاب دائمی در میان 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آخه دندون جلو نداشته باشه تا هفت سالگی من نمیتونم این جوری ببینمش😂

درد نداشته باشن ک باز یه چیزی دختر من روزی ده بار گریه میکنه برا دندونش میگه من حاضرم دندون نداشته باشم بردم نوبت گرفتم ب دکتره میگه همین الان بکش خلاصم کن 

اگه خیلی اذیت میشه ببر دندوناشو پر کنن

به فکر کشیدن دندوناش نباش چون توی سن چهار سالگیه واسش ضرر نداشته باشه بزرگتر که بشه دندوناش به مرور زمان میوفته و دندون جدید در میاره نگران نباش 

من والا قطره ی خارجی دادم گفتن بخاطر شیر شبه هرکاری کردم نتونستم از شیر شب بگیرمش بیخیال شدم

نه شیر نیست یه قطره موقع واکسن زدنا به دهن بچه میریزن بخاطر اون قطره است و قطره اهن خارجی ایرانیشم یه کلاه برداری بزرگه دروغه همش سیاه میکنه دندونو منم اهن حارجی بهش دادم ولی داغونه دندوناش