2777
2789

خانواده من مرفه و پولدار نیستیم منم یه مقداری طلا پس انداز داشتم برا ازدواجم که شاید توی خرید جهزیه کمک خرجم باشه اونم با این وضعیت پسر خوب هم برام پیدا نمیشه که شوهر خوبی هم برام باشه 

منم جوونم نیاز به تفریح دارم و یه دلسیر گردش میخوام 

حداقل یه جمعه یکی دو ساعت برم برا دل خودم

به نظرتون طلا بفروشم برا خرید ماشین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقیه

به امید چیزی نباش

تا جوونی چیزی دوس داری بخر و لذت ببر

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خب بعد اونوقت موقع خرید جهیزیه باید ماشینو بفروشی😂💔

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

مگ خر مغزشوگاز زده تجربه ثابت کرده پاییز همه چی گرون میش تازه اگه ماشه فعال نشه طلا گرون بفروشه ماشی ...

عاشق تحلیلاتون هستم،الان وقت این نیست که سرمایه اش رو تبدیل به آهن پاره کنه

اگه ماشین رو به نام خودت میکنن بفروش بخر اتفاقا کلاسش هم بیشتره طلا رو دوباره کار میکنی میخری اما به ...

آره به نام خودم میشه 

عزیزم خیلی ساله دست به طلاهام نزدم به امید خرید جهزیه

اونم فعلا قسمت نمیشه