2777
2789

بگو هم دلم درد می‌کنه هم دل درد دارم . کاری هم نکردم و نمیکنم  . فضولی بیشتر از این هم براتون گرون تمام میشه پس حواستون رو ب خودتون جمع کنید .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا در هر موردی منظورم بود شامل هر کاری میشهچون خیلی برام پیش اومده دلت درد میکنه اینجوری کردی دلت د ...

منظور از دلت درد میکنه چیه؟ 

یعنی ببخشید عذر میخوام چه مرضی داری که اینکارو کردی؟ 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

بله حالت تیکه دار (فش و توهین )

اگر زورت بهش نمیرسه و موقعیتت جوری نیس ک چیزی بگی، تا میتونی ازش فاصله بگیر جایی که اون هس نرو

من وقتی تو این موقعیتها قرار میگیرم که واقعا از رفتار یکی ازار میبینم ولی چیزی نمیتونم بگم و کاری نمیتونم بکنم چون بدتر میشه؛

همش خدا رو صدا میزنم و میگم خودت کمکم کن الان چکار کنم تو همه چیز رو میبینی. 

بعدم اون ادمو بخاطر بدیاش میسپرم به خدا

همین حرف زدن با خدا خیلی ارومم میکنه در برابر رفتار اون ادم و خیلی کمتر اذیت میشم. قبلا اینطور نبودم. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اگر زورت بهش نمیرسه و موقعیتت جوری نیس ک چیزی بگی، تا میتونی ازش فاصله بگیر جایی که اون هس نرومن وقت ...

ب خدا سپردن درست 

ولیا ی سریا رو باید همون وقت ببخشید رید بهشون حساب کار دستشون بیاد  

هیچیم ادم نگه نمیشه پرووو میشن اجازه هر حرفی رو ب خودشون میدن